Vertaa asuntoja

Menovinkit 8.-10.11.2019

Menovinkit 8.-10.11.2019

  • 07/11/2019

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Syksylläkin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

Málaga: Festival Internacional de Jazz de Málaga 5.-11.11.

Jazzin ystävien kannattaa suunnata tällä viikolla Málagan Teatro Cervantes -teatteriin. Tämä yksi merkittävimmistä kaupungin musiikkitapahtumista järjestetään jo 33. kertaa, ja esiintymässä ovat muun muassa Charles Tolliver, Ernesto Aurignac, Kenny Barron ja Charles Lloyd. Esitykset alkavat aina kello 20.30.

Katso tapahtuman kaikki esiintyjät täältä.

Benalmádena: Ruta de la Tapa del Cine 7.-17.11.

Tällä viikolla Benalmádenassa alkaa jälleen yksi tapas-tapahtuma, mutta tällä kertaa teemana ovat elokuvat. Tuttuun tapaan tapahtumaan kuuluvissa ravintoloissa voi nautti tapaksen ja juoman 2 euron hintaan. Benalmádena Costan turistitoimistosta voi hakea passeja, johon voi kerätä leimoja ja näin osallistua arvontaan!

Katso kaikki tapas-tapahtuman ravintolat täältä.

Fuengirola: Ruta de la Tapa Erótica de Fuengirola 1.-17.11.

Fuengirolassa puolestaan tapaksia saa marraskuun alussa eroottisella teemalla. Tässä tapas-tapahtumassa voi ostaa tapaksen ja juoman 2,5 euron hintaan. Mukana on yli 70 eri paikkaa, joten tässä tapahtumassa on paljon valinnanvaraa!

Katso kaikki Fuengirolan tapas-tapahtuman ravintolat täältä.

Nerja: La Porteña Tango 8.11.

Perjantaina La Porteña Tango -esityksen juhlakiertue saapuu Nerjan kulttuurikeskukseen (Centro Cultural Villa). Kiertue on esiintynyt 20 eri maassa, tehden yli 600 konserttia, ja saaden huippuarvostelut. Konsertti alkaa kello 21, liput alkaen 18 euroa.

Osta liput tapahtumaan täältä.

Torrevieja: Traditional food week 4.-10.11.

Myös Torreviejassa saadaan nauttia ruokatapahtumista, sillä kaupungissa järjestetään perinteisen ruoan viikko. Tapahtumassa on mukana yli 20 ravintolaa, jotka tarjoavat perinteistä ruokaa erikoismenulla lounasaikaan. Voisiko tämä olla hyvä tapa viettää isänpäivää?

Katso kaikkien ravintoloiden menut täältä.

Barcelona: Van Van Antiga Fàbrica Damm 9.-10.11.

Barcelonassa riittää erilaisia markkinoita, mutta tänä viikonloppuna kannattaa suunnata Van Van -markkinoille Antiga Fàbrica Damm -tehtaalle. Tästä tapahtumasta löydät lähes kaikkea: elävää musiikkia, ruokaa, herkkuja, työpajoja, keskusteluita sekä paljon muuta. Tapahtuma on auki aina kello 11-22, ja tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.

Lue lisää menovinkistä täältä.

Teneriffa, Los Cristianos: Los Cristianos Sunday Market 10.11.

Oletko vieraillut jo Teneriffan ranikolla sijaitsevan Los Cristianosin kaupungin sunnuntaimarkkinoilla? Joka sunnuntai ja tiistai järjestettävillä markkinoilla on myynnissä lähes kaikkea käsitöistä ruokaan. Markkinat ovat avoinna kello 9-14.

Katso lisää Facebook-tapahtumasta.

Menovinkin kuva: Canva

Liity keskusteluun