Vertaa asuntoja

Menovinkit 8. – 10.2.

Menovinkit 8. – 10.2.

  • 07/02/2019

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Talvellakin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

Málaga: Festival teatro de Málaga 6.1. – 13.2.

Vielä keskiviikkoon saakka ehdit osallistua 36. Málagan teatterifestivaaleille: musiikkia, tanssia– ja vaikka mitä! Sunnuntaina ohjelmassa on muun muassa La Cubana – Adiós Arturo -esitys Cervantes-teatterissa kello 19.

Katso laaja ohjelmatarjonta täältä.

Málaga: Presentación último trabajo de Daniel Casares en Málaga 9.2.

Entäpä klassista kitaramusiikkia? Daniel Casares esittelee uuden albuminsa “Concierto de Aranjuez – La luna de Alejandra”. Tapahtuma Edgar Neville -auditoriossa kello 20, liput alkaen 28 euroa.

Lisätietoja Facebook-tapahtuman sivuilta.

Torrevieja: La Cazuelica y el Vino 7. – 10.2.

Hyvän ruoan ystävien kannattaa suunnata tällä viikolla Torreviejan ruokafestivaaleille. Tapahtumaan osallistuvat 17 ravintolaa tarjoavat maukkaan pataruoan kahdella eurolla ja palan painikkeeksi lasi viiniä 1,5 euroa. Ravintolat ovat avoinna kello 12 – 16.30 ja 19.30 – 23, joten päivien aikana ehtii maistella useammankin annoksen.

Katso täältä tapahtumassa mukana olevat ravintolat.

Barcelona: Festes de St. Eulàlia 8. – 12.2.

Barcelonassa vietetään jälleen perinteistä talvijuhlaa Eulàlia-pyhimyksen kunniaksi. Neljän päivän ajan Poblenou-alueen valtaavat erilaiset hahmot, lohikäärmemeet, nuket, paraatit, tanssiesitykset, musiikki sekä monenlaiset muut perinteiset ohjelmanumerot. Moniin museohin ja kulttuurikeskuksiin on tapahtuman ajan vapaa pääsy.

Valitse ohjelmasta suosikkisi ja tutustu paikalliseen kulttuuriin.

Valencia: The 2019 Equestrian tournament  5. – 24.2.

Valenciassa alkoi tällä viikolla esteratsastuksen kevätkiertue, johon kuuluu useita kansainvälisiä kilpailuja. Upeiden suoritusten lisäksi tapahtumassa voi nauttia auringosta, viinistä ja hyvästä musiikista. Tapahtuma järjestetään noin 15 kilometrin päässä Valencian keskustasta ja se on yleisölle ilmainen.

Katso lisää Valencian tapahtumasivuilta ja kisapaikan sivuilta.

Teneriffa, Santa Cruz de Tenerife: Santa Cruz de Tenerife Carnival 1.2. – 10.3.

Suurin osa muun Espanjan karnevaaleista alkaa vasta maaliskuussa, mutta Teneriffan pääkaupungin karnevaalihumu on jo täydessä käynnissä “syvä meri” -teemalla. Tänä viikonloppuna kaduilla voi nähdä myös suosittuja “murga” -musiikkiteatteriesityksiä.

Löydät karnevaaliohjelman täältä.

 

Kuva: Shutterstock

Liity keskusteluun