Vertaa asuntoja

Menovinkit 8.–10.3.2019

Menovinkit 8.–10.3.2019

  • 07/03/2019

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Talvellakin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

Fuengirola: Día Internacional de la Mujer 8.3.

Myös Fuengirolassa vietetään perjantaina kansainvälistä naistenpäivää! Perjantaina kello 20 avataan FÉMINA -taidenäyttely la Casa de la Cultura de Fuengirola -kulttuurikeskuksessa. Naistenpäivänä on ohjelmassa myös erilaisia luentoja ja kursseja, osallistu näihin yhdessä ystävän kanssa. Espanja.Comin menovinkkien toimitus toivottaa hyvää naistenpäivää kaikille!

Katso Facebook-tapahtuma täältä.

Torre del Mar: Ruta Tapa 8.3.–7.4.

Málagan maakunnassa sijaitsevassa Torre del Marissa alkaa tällä viikolla jo monelle tutuksi tullut tapas-tapahtuma. Tapahtumassa pääsee tutustumaan espanjalaiseen kulttuuriin helposti, kun tapaksen ja juoman saa edulliseen 2,5 euron hintaan.
Tällä kertaa mukana on yli 20 ravintolaa ja baaria. Leimapassin täyttäneet voivat osallistua myös arvontaan!

Katso mukana olevat yritykset täältä.

Nerja: Campeonato de Motos de Agua 9.3.

Lauantaina Nerjan Playa El Playazo -rannalla järjestetään vesijettikilpailut. Paikalla on eritasoisia kisaajia ympäri Espanjaa. Lähde nauttimaan merestä, auringosta sekä kannustamaan kilpailijoita! Onko Nerjan kaupunki sinulle tuntematon? Lue kaupungin laajempi esittely täältä.

Katso tarkempi kuvaus tapahtumasta täältä.

Torrevieja: Maslenitsa 10.3.

Maslenitsa on perinteinen venäläinen juhla, joka symboloi talven loppua, ja tänä sunnuntaina sinulla on mahdollisuus tutustua tähän tapahtumaan Torreviejassa. Jos laskiaispullat alkavat jo kyllästyttäa, on tapahtumassa tarjolla perinteisiä venäläisiä blinejä! Tapahtumassa kuullaan ja nähdään myös perinteisiä tansseja ja lauluja. Maslenitsa järjestetään parque Jardín de las Naciones -puistossa kello 12-15.

Lue lisää aiheesta Facebook-tapahtumasta.

Madrid: Motomadrid 8.–10.3.

Moottoriurehilusta kiinnostuneiden kannattaa suunnata tänä viikonloppuna Madridin Pabellón de Cristal -keskukseen. Luvassa on valtava moottoripyöränäyttely, ja tämän lisäksi viikonlopun aikana nähdään erilaisia esityksiä, stuntteja, arvontoja sekä paljon muuta. Täältä löydät varmasti inspiraatiota moottoripyöräilyyn!

Katso tapahtuman verkkosivut ja lisätietoa tästä.

Lanzarote: Desafío Octava Isla 9.–10.3.

Tänä viikonloppuna Lanzaroten upeissa maisemissa järjestetään hyvää kuntoa vaativa urheilukisa. Lauantaina kisataan triathlonissa ja sunnuntaina vuorossa on polkujuoksu. Lauantaina kissassa on myös lasten oma sarja! Lähde kannustamaan urheilijoita ja nauttimaan hyvistä maisemista!

Katso koko tapahtuman ohjelma täältä.

Menovinkkien artikkelikuva: Pixabay

Liity keskusteluun