Vertaa asuntoja

Menovinkit 9.–11.8.2019

Menovinkit 9.–11.8.2019

  • 08/08/2019

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Kesälläkin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!


Málaga: Gira 2019 Torneo de Málaga 9.–10.8.

Málagassa nähdään tänä viikonloppun miesten koripalloturnaus, joten tänne kannattaa urheilufanejen suunnata! Ottelussa pääsee seuraamaan valmentaja Sergio Scariolo joukkueen valmistautumista Kiinassa järjestettäviin koripallon MM-kisoihin. Tapahtuma järjestetään Martín Carpena -stadionilla, liput alkaen 10 euroa.

Lue lisää menovinkistä täältä.

Benalmádena: Verbena Verano 9.–10.8.

Verbena Verano -kesän juhlaa vietetään tänä viikonloppuna Plaza Jesus Cautivo -aukiolla alkaen kello 20.30. Luvassa on paikallista elävää musiikkia sekä ruokaa ja juomaa. Olisiko tässä sinulle viikonlopun suunnitelma?

KatsoBenalmádenan kaupungin sivut täältä.

Mijas: Mijas Pueblo Craft Beer & Food Truck 10.8.

Maistuisiko sinulle laadukas olut ja maukas katuruoka? Suuntaa lauantaina iltapäivällä Mijas Puebloon, jossa ruokarekka tarjoilee antimiaan klo 14-17. Tämä on mainio tilaisuus tutustua Mijas Pueblon kauniisiin maisemiin!

Katso Facebook-tapahtuma täältä.

Ronda: Pueblos Blancos Music Festival 8.–10.8.

Kesä on yhtä festivaalien juhlaa, ja tällä viikolla menovinkeissä esitellään yksi Rondan parhaimmista festivaaleista. Pueblos Blancos -musiikkifestivaaleilla esiintymässä on noin 30 kansainvälistä ja espanjalaista artistia, ja lähes 100 erilaista konserttia. Tässä maksuttomassa tapahtumassa ehtii neljän päivän aikana tutustumaan eri tyylien edustukseen sekä taiteilijoihin!

Katso kaikki esiintyjät täältä.

Sevilla: Pop Caac 27.–30.8.

Oletko jo tutustunut lähes kuukauden kestävään Sevillan musiikkitapahtumaan? Tapahtuma tarjoaa Centro Andaluz de Arte Contemporáneo -keskuksessa tasokkaita musiikkielämyksiä, ja tänä viikonloppuna esiintymässä ovat muun muassa Toudra, Mordida ja Yorch. Liput alkaen 12 euroa.

Katso kaikki esitykset täältä.

Lue lisää Sevillasta täältä.

Alicante: Spectacular fireworks at Castell deL’Olla 10.–11.8.

Alicantessa järjestettävä esitys ei ole vain ilotulitus – se on kokonainen elämys, jossa yhdistyy musiikki, luonto, taide ja ilotulitukset. Tätä perinteistä esitystä kannattaa lähteä katsomaan! Esitys alkaa puolen yön aikaan Castell de l’Olla -linnan ranaalla, mutta parhaat paikat varataan ennen sitä.

Lue lisää menovinkistä täältä.

Barcelona: SoundEat! Playa 10.8.

Moderni SoundEat! -festivaali järjestetään tällä kertaa GO Beach Club- ravintolassa lähellä rantaa. Tapahtumassa esiintyy muun muassa paikalliset tähdet Yann Eras ja Magic Tundra. Tapahtumassa nautitaan loistavasta musiikista, ruoasta, tunnelmasta ja ystävistä auringon laskiessa. Liput alkaen 18 euroa.

Katso lisätietoa tapahtumasta täältä.

Menovinkkien kuva: Julia Mäkelä

Liity keskusteluun