Vertaa asuntoja

Menovinkit 9.-15.10.2020

Menovinkit 9.-15.10.2020

  • 08/10/2020

Syksylläkin tapahtuu Espanjassa ja aktiviteetteja ja tapahtumia löytyy vaikka koko perheelle. Espanja.Comin toimitus listasi tämän hetken mielenkiintoisimmat menovinkit. Katso tästä vinkkejä mukavaan syksyyn Espanjassa.

Kirpputori, Barcelona

Barcelonassa voi tänä sunnuntaina 11. lokakuuta klo 11 lähteä tekemään löytöjä ja koluamaan käytettyjen tavaroiden kirpputoria kaupungin merimuseon (Museu Maritim) viereen. Kirpputorilla on myynnissä kaikkea vintage-vaatteista kierrätettyihin käyttötavaroihin, eli kaikille varmasti jotain.

Lue lisää tästä.

Runoja ja jazzia, Málaga

Mikäli runot ja mukava jazz-musiikki kiinnostavat, voi Málagassa lähteä tänä lauantaina 10.10. kuuntelemaan näitä MVA Cultural Centeriin illalla klo 20:30. Tecleando el misterio -nimisessä tapahtumassa kuullaan illan aikana runoutta palkitulta kirjailijalta Rodrigo Olaylta, sekä samalla myös jazzmusiikkia livenä.

Lue lisää tästä.

Valencirc -sirkus, Valencia

Valenciassa voi lähteä tällä viikolla vielä sunnuntaihin 11. lokakuuta asti nauttimaan upeasta koko perheelle soveltuvasta Valencirc -sirkusesityksestä. Esityksessä voi nähdä muun muassa klovneja, akrobaatteja, tulensyöntiä sekä paljon muuta ihasteltavaa ja ihmeteltävää. Tapahtumassa on myös sirkus-työpajoja kaikenikäisille.

Lue lisää tästä.

Feria del Libro, Cádiz

Ensi viikolla Cádizissa vietetään kirjoille ja lukemiselle omistettuja festivaaleja. 13. – 17. lokakuuta voi kaupungissa lähteä tutustumaan kirjailijoihin sekä kuuntelemaan esityksiä ja luentoja, sekä syventymään kulttuurin, taiteen ja luovuuden maailmaan.

Lue lisää tästä.

Street food market, Alicante

Myös Alicantessa voi tänä viikonloppuna lähteä markkinoille, mutta näiden markkinoiden pääosassa on ruoka. Noches Meditarraneos -tiloissa järjestettävä tapahtuma alkaa jo torstaina 8.10. ja laajasta valikoimasta katuruokaa ja juomia pääsee nauttimaan aina maanantaihin 12.10. asti.

Lue lisää tästä.

Kuva: Pixabay

Liity keskusteluun