Vertaa asuntoja

”Puolan Zara” pyrkii valtaamaan vaatemarkkinoita Espanjassa

”Puolan Zara” pyrkii valtaamaan vaatemarkkinoita Espanjassa

  • 25/05/2018

Perjantaina 25. toukokuuta avattiin Málagan Factory Outletiin uusi vaateliike, jonka tuloa monet kuluttajat ovat odottaneet. Kyseessä on edullinen puolalainen vaateketju RSV Clothes, jota Espanjassa on kutsuttu myös lempinimellä ”Puolan Zara”.

RSV Clothes tarjoaa espanjalaisen Inditexin merkkien tapaan kuluttajille muotia edullisin hinnoin. Tekstiilialan ketjulla on kotimaassaan Puolassa yli 4.000 liikettä. Málagan valinta kohteeksi ei ole sattumaa, vaan ketju etsii paikkakuntia, joilla turismi kukoistaa ja mahdollisuudet ovat suuret.

Aiemmin ketjulla on ollut Espanjassa vain yksi liike Valenciassa, mutta suunnitelmat ovat nyt suuret. RSV:n Espanjan valloittamista luotsaava Pablo Castro kertoo tavoitteena olevan kymmenen uutta liikettä vuosittain, ympäri Espanjan. Viidessä vuodessa on aikomus siis viettää 50 uuden liikkeen avajaisia. Kaksi seuraavaa RSV:tä avataan pääkaupungin ostoskeskuksiin Madridissa.

SRV Clothes
RSV Clothes aikoo avata Espanjaan viisikymmentä liikettä seuraavan viiden vuoden aikana.

RSV Clothesin kokoelmat sisältävät naisten, miesten ja lasten vaatteita. Myynnissä on tekstiilejä arkeen ja juhlaan, samoin kuin urheilu- ja ulkoiluvaatteita.

RSV Clothes löytyy Málaga Nostrum -ostoskeskuksen Factory Outlet -rakennuksesta, lokaalista numero 21. Liikkeellä on kokoa 680 neliömetriä ja se avataan tilaan, jossa aiemmin toimi vaateketju Blanco. Paikan katuosoite on C/Jaen 3 ja se sijaitsee lähellä Málagan lentokenttää.

Factory Outlet Málagaan avataan kevään mittaa myös uutena andalusialaisen kosmetiikkaketjun liike Super Perfumerías sekä italialainen vaateliike Pull Love. Outlet-keskuksesta löytyvät myös El Corte Inglés, Desigual, Levi’s, Cortefiel, Mango, Amichi, Benetton, Xti, Charanga, Spagnolo, Parfois sekä Mustang.

Málagan suosi ostosturismin kohteena kasvaa koko ajan. Kaupunkiin on rakenteilla Etelä-Espanjan suurin outlet-keskus, jonka odotetaan avaavan ovensa vuoden 2018 loppuun mennessä. McArthurGlen Designer Outletiin tulee yhteensä 170 liikettä ja ensimmäisen vuoden kävijämäärän odotetaan olevan kolme miljoonaa. Uusi ostosparatiisi kohoaa kaupungin suosituimman ostoskeskuksen, Plaza Mayorin, viereen, jossa vierailee vuosittain yli kymmenen miljoonaa kävijää.

Close