Vertaa asuntoja

Takana vilkas messuviikonloppu!

Takana vilkas messuviikonloppu!

  • 22/10/2018

Mielenkiintoiset asiantuntijaluennot ja monipuolinen valikoima näytteilleasettajia saivat kiitosta Asuntomessujen sekä Terveys- ja hyvinvointimessujen vierailijoilta.


Fuengirolan Las Palmeras hotellin Salón España muuttui viikonlopun ajaksi suomalaiseksi messukeskukseksi, jossa toki oli mukana myös joukko kansainvälisiä toimijoita.

Perjantaina 19.10. avattiin neljännen kerran Espanjan Asuntomessut ja lauantaina 20.10. oli vuorossa toisen kerran järjestetty Espanjan Terveys- ja Hyvinvointimessut.

Sateenvarjojen kanssa tapahtumaan saapuneet messuvieraat selvisivät viikonlopusta kastumatta, sillä odotetut rankkasateet ja myrskyt pysyivät vuorten toisella puolella. Kelivaroitus laski hieman messuvieraiden määrää edellisestä vuodesta, mutta paikalle saapuneet olivat sitäkin motivoituneempia kuulemaan niin asunto- kuin hyvinvointialan uusimmista kuulumisista.

Aitoa asiantuntijuutta

Perjantain asuntomessuilla pureuduttiin asuntokaupan konkreettisiin kysymyksiin. Yksi suuren mielenkiinnon saanut teema oli Handelsbankenin tarjoama mahdollisuus lainoittaa ulkomaan ostokohde kotimaasta käsin, mutta käyttäen vakuutena Espanjan kiinteistöä. Vaikka rahoitusmalli on ollut käytössä jo 2000 luvun -alkupuolella, oli se monelle vielä tuntematon ja herätti suuresti mielenkiintoa avaten uusia ostomahdollisuuksia.

Messuvieraita kiinnosti Handelsbankenin tarjoama uudenlainen rahoitusmalli asunnon ostoon.

Asuntokauppa Espanjassa poikkeaa Suomen asuntokauppamallista moni tavoin. Ja jotta kauppaprosessi hoituu parhaalla mahdollisella tavalla, tulee asiat hoitaa oikeiden asiantuntijoiden kanssa.

Tavoitteemme on tuoda messuvieraille mahdollisimman paljon uusinta tietoa asunnonostamisesta Espanjassa, tapahtuman ideoija ja järjestäjä Ismo Ivakko kiteyttää.

Messuilla kultiin tiukkaa asiaa niin ostoprosessiin, kiinteistön kuntotarkastukseen kuin energiansäästöön ja ajankohtaiseen aurinkoenergian verovapautumiseen liittyen.

Eväät hyvään elämään

Lauantaina keskityttiin hyvän elämän eväisiin eli terveyden vaalimiseen ja hyvinvointiin. Teema on aina ajankohtainen ja paikalle saapuikin innostuneita kuulijoita.

Luennoilla perehdyttiin luontaistuotteisiin, sydänterveyteen, vaellukseen, Espanjan luontoon ja vaarallisiin eläimiin, silmäleikkauksiin, hormonihoitoihin, esteettisiin hoitoihin sekä omien terveysriskien arviointiin. Monipuolisten luentojen lisäksi messuilla kierrellessä saattoi päätyä lymfahoitoon ja kotiin lähtiessä kassissa saattoi olla mukana voimakivi tai vaikka tukipohjalliset.

Alueen monipuolinen asiantuntijaverkosto on aina Espanja.comin lukijoiden käden ulottuvilla, muistuttaa Ismo Ivakko ja kiittää sekä messuvieraita että erityisesti messujen näytteilleasettajia ja luennoitsijoita, jotka tarjosivat messuvieraille runsaasti tietoa ja ammattitaitoista palvelua omilta toimialoiltaan.

Moni yritys myös antoi palveluitaan ja tuotteitaan messupäivän päätteeksi järjestettyyn arvontaan, jonka jälkeen onnekkaimmat saattoivat lähteä messuilta esimerkiksi kylpylälahjakortin, mielenkiintoisen kirjapalkinnon tai majoituspaketin kanssa.

Espanja.com tiimi kiittää kaikki messuvieraita sekä luennoitsijoita ja näytteilleasettajia. Ensi vuonna tavataan taas!

Tässä vielä näytteilleasettajat (ja mediat) yhteystietoineen:

 

Liity keskusteluun