Vertaa asuntoja

Ulkomaalaiset tyytyväisiä Espanjaan

Ulkomaalaiset tyytyväisiä Espanjaan

  • 29/08/2019

Tutkimuksen mukaan ulkomaalaisen eläminen ja työskentely on parasta Sveitsissä, Singaporessa, Kanadassa sekä Espanjassa. Edellisen vuoden tilastoissa Espanja oli vielä sijalla 14.


Brittipankki HSBC toteuttaa vuosittain tutkimuksen, jossa mitataan mitkä ovat maailman parhaat maat ulkomaalaisen työntekijän näkökulmasta katsottuna.

Mittarit tyytyväisyyteen kootaan analysoiden muuttujia kuten ilmasto, elämänlaatu, poliittinen vakaus, turvallisuus, palkka, mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen, koulutusjärjestelmä sekä mahdollisuudet sopeutua maahan ja kulttuuriin.

Espanjan valttina tutkimustulosten mukaan oli turvallisuus, elämänlaatu sekä ilmasto. Heikommat pisteet Espanja sai palkkatasosta sekä urakehityksen mahdollisuuksista.

Tutkimuksen listauksessa oli 33 maata joiden järjestys hieman vaihtelee vuosittain. Espanja oli tänä vuonna suuri nousija, sillä vuoden takaisen arvioinnin mukaan Espanja oli sijalla 14. kun tänä vuonna maa nousi neljänneksi. Suurimman hyppäyksen oli tehnyt Turkki, joka oli vielä viime vuonna sijalla 25. mutta tänä vuonna 7. suosituin maa ulkomalaiselle.

Katso tästä 15 maan kärkilistaus.


Tietoja: HSBC, Idealista.com
Kuva: Espanja.com

Liity keskusteluun