Vertaa asuntoja

Van Goghin huippusuosittu multimedianäyttely saapuu Málagaan

Van Goghin huippusuosittu multimedianäyttely saapuu Málagaan

  • 07/03/2019

Vincent van Goghin klassikkoteokset heräävät henkiin Málagan satamassa lauantaina 9. maaliskuuta avattavassa, kiertävässä taidenäyttelyssä. Van Gogh Alive on vierailluin multimedianäyttely maailmassa kautta aikojen.

Innovatiivinen näyttely yhdistää taiteen ja modernin teknologian (Sensory4), houkutellen näin myös uutta yleisöä taiteen pariin. Kuvat liikkuvat lakkaamatta ja kuljettajat katsojan niin värien, unohtumattomien maalausten kuin hollantilaistaiteilijan persoonankin maailmaan. Kuvia heijastaa kuusi metriä korkeille valkokankaille, seinille ja lattioille yhteensä 40 projektoria.

Katsojat pääsevät käyskentelemään Van Goghin Tähtikirkkaassa yössä ja tutustumaan teokseen siveltimenvetojen tarkkuudella. Visuaalista elämystä vahvistaa korkealaatuisten, elokuvateattereista tuttujen äänentoistolaitteiden äänimaailma.

Van Gogh Alive on rikkonut kävijäennätyksiä jo 45 kaupungissa neljällä mantereella. Espanjassa se on nähty aiemmin Sevillassa, Alicantessa sekä Madridissa. Multimedianäyttely löytyy Málagan sataman Paseo de la Farolalta, Punaisen Ristin vanhoista tiloista. Näyttely on esillä Málagan satamassa kolmen kuukauden ajan, aina kesäkuun 6. päivään saakka.

Van Gogh Alive

9. maaliskuuta – 9. kesäkuuta 2019
Puerto de Málaga, Paseo de la Farola
Aukioloajat: sunnuntaista torstaihin kello 10.00–21.00, perjantaisin, lauantaisin ja pyhäpäivinä 10.00–22.00
Hinnat arkisin: aikuiset 12 euroa, yli 65-vuotiaat, opiskelijat ja työttömät 10 euroa, 5–15-vuotiaat lapset 9 euroa (4-vuotiaaksi asti maksuton)
Hinnat viikonloppuisin ja pyhäpäivinä: aikuiset 14 euroa, yli 65-vuotiaat, opiskelijat ja työttömät 12 euroa, 5–15-vuotiaat lapset 9 euroa (4-vuotiaaksi asti maksuton)

Lisätietoja: Vangogh.es

Katso myös näyttelyn hieno promovideo.

Liity keskusteluun