Viikonlopun menovinkit 11.-13.5.2018

Julkaistu: 09.05.2018
AjankohtaistaUusimmat
add one

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Kesän alussakin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

Fuengirola: Solomun in the Castle 12.5.

Fuengirolan Castillo Sohail -linnassa kuullaan lauantaina elektronista musiikkia. Ruotsalainen konemusiikin tähti Solomun tuo linnaan erilaista tunnelmaa musiikkifestivaalillaan. Tapahtumaan on vielä jäljellä muutamia lippuja alkaen 38,50 €. Lähde kuuntelemaan miten musiikki soi upeassa linnassa!

Lue lisää täältä

Málaga: Noche en Blanco 12.5.

Lauantaina Málagassa järjestetään taiteiden yö eli Noche en Blanco. Tapahtumassa on 204 erilaista aktiviteettia yli 100 eri paikassa. Tänne kannattaa kulttuurinnälkäisten suunnata! Lue lisää tapahtumasta artikkelistamme.

Lue lisää täältä 

Málaga: III Caravana Solidaria 13.5.

Kiinnostaako vanhat upeat autot? Jos vastasit kyllä niin siinä tapauksessa kannattaa suunnata Málagan Automuseon hyväntekeväisyystapahtumaan. Tapahtuma sisältää erilaisia aktiviteetteja ja sen tuotot menevät hyväntekeväisyysjärjestölle. Upeiden autojen voi nähdä myös ajelemassa Málagan kaduilla. Tapahtuma on avoinna klo 11-14.

Lue lisää täältä 

Barcelona: Cook & Travel 12.-13.5.

Barcelonassa pääsee viikonloppuna herkuttelemaan kansainvälisessä gastrofestivaalissa. Tapahtuma tuo esiin paikallisten ravintoloiden herkullista tarjontaa sekä makuja maailmalta. Tapahtumassa voit tehdä ostoksia, katsoa ruoanvalmistusesityksiä, tutustua valokuvanäyttelyyn sekä maistelle erilaisia annoksia. Festivaali järjestetään Antiga Fàbrica Estrella Damm -kulttuurikeskuksessa.

Lue lisää täältä

Madrid: Fiestas San Isidro 11.-15.5.

Tällä viikolla alkaa Madridissa suuri San Isidro -pyhimyksen juhla. Ohjelmassa on muun muassa ilotulitus, tanssia, musiikkia, markkinoita, esityksiä ja vaikka mitä. Tapahtuma yhdistää loistavasti kulttuurin, perinteet ja nykyajan. Tästä tapahtumasta löytyy tekemistä koko perheelle!

Lue lisää täältä

Valencia: 4a edición de El Creativo mercado de diseño 13.5.

Valenciassa järjestetään sunnuntaina ”El Creativo” -markkinat, jossa on tarjolla mielenkiintoisia tuotteita. Tapahtumassa on myynnissä muun muassa paikallisten tuottajien koruja, koristeita ja taidetta. Ohjelmassa on myös musiikkia, työpajoja ja tietenkin ruoasta nauttimista. Tapahtuma on avoinna 11-20. Tämä on loistava tapa viettää äitienpäivää!

Lue lisää täältä

 

Kuva: Pixabay

Jaa:

”Taiteiden yö” Málagassa: yli 200 kulttuuriaktiviteettia

Myytävänä pala historiaa

add one