Vertaa asuntoja

Viikonlopun menovinkit 13.-15.7.2018

Viikonlopun menovinkit 13.-15.7.2018

  • 11/07/2018

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Kesälläkin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

Fuengirola: Feria del Carmen 12.-16.7.

Fuengirolassa, niin kuin monissa muissakin Espanjan kaupungeissa juhlitaan 16.7. Virgen del Carmenia. Fuengirolassa sen sijaan juhlitaan usean päivän ajan, sillä pitkät kalastusperinteet omaavan Los Bolichesin feriat on ajoitettu samaan aikaan. Feriat ovat täynnä perinteiseen tapaan konsertteja, kilpailuja sekä muita aktiviteetteja. Aloita juhliminen jo viikonloppuna, mutta säästä voimia myös maanantain huipennukselle!

Lue lisää aiheesta artikkelistamme.

Madrid: Replay VI Aniversario 15.7.

Oletko valmis koko päivän kestävään juhlintaan? Madridin Replay -tapahtumassa musiikkia kuullaan useilta eri artisteilta sekä nautitaan brunssin antimista. Tämä tapahtuma sopii sinulle, joka kaipaa menoa ja meininkiä! Liput tapahtumaan 30 €.

Lue lisää tästä

Barcelona: Vintage Market 15.7.

Jos vintage-löytöjen tekeminen kiinnostaa, Barcelonassa pääsee sunnuntaina koluamaan Vintage Marketia, jossa on tavaraa kirjoista kenkiin. Lisäksi markkinoilla on ruokarekkoja, taidetta, ja lapsille aktiviteetteja. Tapahtuma alkaa klo 11 aamulla ja loppuu kahdeksalta illalla. Tapahtumaan on vapaapääsy.

Lue lisää tästä

Barcelona: SoundEat de Nit 14.7.

Miltä kuulostaisi hyvä musiikki sekä ruokarekkojen herkut Barcelonan puistossa? Jos tämä on sinun makuusi, kannattaa lauantaina suunnata Jardin de Pedralbes -puistoon kuuntelemaan seitsemän artistin esiintymistä. Osta lippusi ajoissa sillä tämä tapahtuma on suosittu! Konsertit alkavat kello 17.

Lue lisää tästä

Orihuela: MOORS AND CHRISTIANS 15.-21.7.

Tämän viikon sunnuntaina Orihuelassa pääsee juhlatunnelmiin Moors and Christians -tapahtumassa, joka kestää aina seuraavalle viikolle saakka. Perinteisen juhlan teemana on keskiaika ja se näkyy koko kaupungissa muun muassa paraatien muodoissa. Sunnuntaina näyttävä paraati alkaa la Glorieta de Gabriel Miró -puistosta klo 19.30.

Lue lisää tietoa tästä ja tapahtuman ohjelma tästä

Mallorca, Port de Pollenca: Mare de Déu del Carme 6.-15.7.

Vielä ehdit osallistua viikonloppuna Mallorcalla järjestettävään perinteiseen juhlaan, joka sijoittuu Port de Pollencan satamaan. Tapahtuma yhdistää viihde-elämän, taiteen ja rauhoittavan meren. Lauantaina luvassa on muun muassa rantapelejä, käsityömarkkinat sekä zumbaa. Sunnuntaina ohjelma huipentuu taas keskiyöllä järjestettävään ilotulitukseen.

Lue lisää tästä ja tapahtuman ohjelma tästä

Close