Vertaa asuntoja

Viikonlopun menovinkit 15.-17.6.2018

Viikonlopun menovinkit 15.-17.6.2018

  • 13/06/2018
Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Kesälläkin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

Torremolinos: Festival Internacional de las Culturas de Torremolinos 14.-17.6.

Viikonloppuna kannattaa suunnata Torremolinokseen kansainväliseen kulttuurien juhlaan, jossa mukana on 16 eri maata neljältä eri mantereelta. Neljän päivän festivaaleilla luvassa on perinteitä, käsitöitä, gastronomiaa sekä paljon muuta. Tapahtuma järjestetään keskustan Plaza de la Nogalera -aukiolla aivan juna-aseman vieressä.

Lue lisää tästä

Alhaurín de la Torre, Malága: Festival Flamenco Torre del Cante 16.6.

Malágan Alhaurín de la Torre -puistossa vietetään tänä lauantaina flamenco -festivaalia. Vuonna 1974 perustettu festivaali tunnetaan jopa maailmanlaajuisesti. Ainutlaatuisessa tapahtumassa on luvassa musiikkia sekä tanssia loistavien taiteilijoiden esittämänä. Tapahtuma on avoinna aina lauantai-iltaan saakka.

Lue lisää tästä

Barcelona: Festival de Artesania & Street Food 17.6.

Tänäkin viikonloppuna Barcelonassa pääsee herkuttelemaan katuruoalla ja tekemään ostoksia artesaanimarkkinoilla. Ohjelmassa on myös tanssia, elävää musiikkia ja ruokarekkoja. Tämä ilmainen tapahtuma sopii myös lemmikeille sekä lapsille! Tapahtuma on avoinna kello 11-22.

Lue lisää tästä

Barcelona: Extreme Barcelona Sports Festival 16-17.6.

Viikonloppuna Barcelonasta löytyy myös sporttista menoa, kun kaupunkiin saapuu extreme -urheiluun keskittyvä tapahtuma. Tapahtumaan saapuu skeittauksen, BMX -pyöräilyn, vesilautailun ja monen muun lajin ammattilaiset. Tapahtumasta löydät erilaisia aktiviteetteja, ruokarekkoja sekä ohjelmaa lapsille. Lähde katsomaan kuinka kilpailuissa käy!

Lue lisää tästä

Madrid: Fiesta del Sol 17.6.

Madridissa voi sunnuntaina osallistua ekologiseen ”auringon juhlaan”. Tapahtumassa on paljon aktiviteetteja sekä aikuiselle että lapsille. Tapahtumassa voit osallistua myös markkinoille, kursseihin, näyttelyihin sekä nauttia ekologista ruokaa. Tapahtuma on avoinna kello 12-23.

Lue lisää tästä

Mallorca: Summer Pie festival 15.-16.6.

Mallorcan saarella juhlitaan kunnolla koko kesä ja tänä viikonloppuna vuorossa on Summer Pie festival, josta löytyy laaja artistikattaus. Jos mieleesi on enemmän rauhallinen päivä, kannattaa suunnata lauantaina ilmaiseen puoliakustiseen konserttiin. Konsertti järjestetään Can Balaguer -piha-aukiolla kello 12.

Lue lisää tästä