Vertaa asuntoja

Viikonlopun menovinkit 27.10.-29.10.2017

Viikonlopun menovinkit 27.10.-29.10.2017

  • 24/10/2017

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Syksylläkin tapahtuu joka puolella Espanjaa, ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

Feria del Vino y la Castaña 28.10.-29.10.

Málagan maakunnassa sijaitsevassa Yunqueran pikkukylässä vietetään tänä viikonloppuna viini ja kastanja -juhlaa. Vuodesta 2009 lähtien perinteikästä juhlaa on vietetty tutustuen historiaan, gastronomiaan sekä kulttuuriin. Tapahtumassa voit nähdä paraateja, nauttia maistiaisista, kuunnella musiikkia sekä tehdä ostoksia.

EA Málaga 20.10.-28.10.

Vielä ehdit viikonloppuna osallistua Málagan taidetapahtumaan, jossa EA Málaga pyrkii yhdistämään pieniä taideyrityksiä yhdeksi kulttuurikaupungiksi. Tapahtuma koostuu erilaisista pienistä taidetyöpajoista ympäri kaupunkia. Loppuviikosta on mahdollista vielä osallistua muun muassa Halloween meikki- työpajaan sekä katsoa teatteriesityksiä.

Pyhimyskulkueita Málagassa 28.10.-29.10.

Málagassa kolme eri kulkuetta vaeltavat kaduilla ja kantavat pyhimyksiä lauantaina kello 19.30 ja sunnuntaina kello 8.45 sekä 10.30. Sunnuntaina kello 10 järjestetään messu katedraalissa, jonka jälkeen nähdään myös yksi kulkue. Tapahtumassa pääsee tutustumaan hyvin espanjalaiseen kulttuuriin, jossa erilaiset pyhimykset ja uskonto ovat tärkeitä.

Tapa Piés 19.10.-29.10.

Madridin Lavapiés -kaupunginosassa järjestettävässä Tapa Píes -tapahtumassa voi vielä viikonloppuna nauttia kansainvälisestä tunnelmasta. Tapahtuman ideana on maistella herkullisia tapaksia mukana olevista ravintoloista sekä kuunnella erilaisia musiikkiesityksiä matkan varrella. Tässä juhlassa hyvä fiilis on avainasemassa! Tapahtuma on vain täysi-ikäisille.

Monumental Club 28.10.-29.10.

Monumental Club- tapahtuma kerää musiikin, markkinoiden ja ruoan ystäviä viikonloppuna Barcelonaan. Kulttuuritapahtumassa pääsee kuuntelemaan elävää musiikkia, herkuttelemaan street foodilla sekä tekemään mielenkiintoisia ostoksia. Tapahtuma soveltuu koko perheelle, sillä lapsille on järjestetty myös ohjelmaa.

Valencia contra el cáncer 29.10.

Sunnuntaina Valenciassa voi osallistua hyväntekeväisyyteen syöpää vastaan. Voit sauvakävellä, pyöräillä, kävellä, juosta tai joogata hyvän asian puolesta. Tapahtuman järjestää espanjalainen syöpäyhdistys.