Vertaa asuntoja

Viikonlopun menovinkit 3.11.-5.11.2017

Viikonlopun menovinkit 3.11.-5.11.2017

  • 31/10/2017

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Syksylläkin tapahtuu joka puolella Espanjaa, ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

Ruta de la Tapa de Cine 2.11.-12.11.

Benalmádenassa järjestetään marraskuun alussa tapahtuma, jossa pääsee maistelemaan herkullisia tapaksia, jotka ovat ideoituja elokuvamaailmasta. Tapahtumaan osallistuneet paikalliset yritykset ovat valmistaneet tapahtumaa varten oman tapas-menun. Kymmenen päivän ajan voit kierrellä ravintoloita nauttien tapaksen ja oluen tai viinin hintaan 2,5 €. Tapahtuma on loistava tilaisuus päästä nauttimaan espanjalaisesta tapas-kulttuurista.

Rastro Cultural Nocturno La Térmica 3.11.

Perjantai-iltana klo 19-00.30 Malágassa alkavat tämän talven yömarkkinat, jotka järjestetään joka kuun ensimmäinen perjantai. Markkinoilla voi nauttia esimerkiksi muotinäytöksistä, konserteista, DJ:n soittamasta musiikista ja ruoasta. Kojuista voit löytää vintagea, Cd-levyjä, antiikkia, keramiikkaa, sisustustuotteita ja paljon muuta.

Malaga Motor Show 3.11.-.5.11.

Autoilun ystävien kannattaa suunnata viikonloppuna Málagan messukeskukseen, jossa järjestetään Malaga Motor Show. Useat näytteilleasettajat ja valmistajat esittelevät uusia malleja ja teknologiaa. Messut ovat hyvä tilaisuus auton ostajalle.

The Little If 3.11.-4.11.

Barcelonan improvisaatioryhmä järjestää viikonloppuna kahdeksan The Little If -teatterinäytöstä. Ryhmä esittää improvisoitua komediaa englanniksi, espanjaksi ja katalaaniksi. Ryhmä koostuu neljästä erilaisesta tiimistä, joten jokainen esitys on myös erilainen.

Salón Look Madrid 3.11.-5.11.

Madridissa järjestetään viikonloppuna yhdet Euroopan tärkeimmistä kauneusalan messuista. Tapahtuma kerää yhteen lähes neljäsataa näytteilleasettajaa ja yli tuhat tuotemerkkiä. Messuille osallistuu parturi-kampaamoja, luonnonkosmetiikan yrityksiä, meikki -ja kynsitaiteilijoita sekä muita esteettisiä yrityksiä. Messuilla järjestetään myös paljon ohjelmaa, kuten muotiesityksiä, luentoja, työpajoja ja kilpailuita.

Fiesta del Tostón 5.11.

Málagan maakunnassa sijaitsevassa Ojénin kylässä vietetään sunnuntaina juhlaa, jonka pääosassa ovat kastanjat. Perinteen mukaan nuoret menivät torille nauttimaan paahdettuja kastanjoita ja konjakkia. Paahdettu kastanjahan on tyypillinen espanjalainen jouluherkku, jota paahdetaan pienissä kojuissa katujen varsilla.