Vertaa asuntoja

Viikonlopun menovinkit 30.11.-2.12.

Viikonlopun menovinkit 30.11.-2.12.

  • 29/11/2018

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Talvellakin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!  ‘Hello Awin’

Málaga: Las Luces de Navidad en Málaga 30.11.

Málagan kuuluisat jouluvalot syttyvät tulevana perjantaina noin kello 18.30. Valojen sytytystä voi seurata kaupungin pääkadulla, Larioksella, musiikkiesitysten kera. Tätä ei kannata missata!
Lisää tietoa Espanjan jouluvaloista artikkelissamme ja erityisesti Málagan tapahtumasta täältä.

Madrid: XVI Retromóvil Madrid 30.11.-2.12.

Kiinnostaako sinua vanhat autot ja moottoripyörät? Siinä tapauksessa kannattaa suunnata Madridin Ifema -messukeskukseen, jossa on esillä huikea määrä klassisia kulkuneuvoja yli 16 000 neliömetrin alueella. Tapahtuma on avoinna aina aamukymmenestä iltaan saakka. Liput alkaen 13 euroa.

Lisätietoa tapahtuman sivuilta ja Facebook-tapahtumasta.

Barcelona: All Those Food Market Navidad 1.-2.12.

Tänä viikonloppuna on hyvä virittäytyä joulutunnelmaan jouluteemaisilla ruokamarkkinoilla! Tarjolla on katuruokaa, juustoja, hilloja, viinejä, makkaroita ja paljon muuta. Herkkujen nauttimisen lomassa voi kuunnella elävää musiikkia ja lapsille on tarjolla erilaisia aktiviteetteja. Tapahtuma järjestetään Marítim-museossa, liput 2 euroa.

Lue lisää sekä Facebook-tapahtuman sivuilta ja
itse tapahtuman  sivuilta

Torrevieja: Fiestas Patronales 30.11.-9.12.

Tänä viikonloppuna Torreviejassa alkaa perinteinen Patronales-juhla, joka tarjoaa yli viikon ajan tekemistä koko perheelle. Esimerkiksi lauantaina aamupäivästä nähdään ”härkä”kulkue ja sunnuntaina iltapäivästä erilaiset hahmot valtaavat kadut. Ohjelmasta löytyy tuttuun tapaan myös musiikkia, juhlimista ja gastronomiaa.

Lisää tietoa tapahtuman omilta sivuilta.

Teneriffa, Puerto de la Cruz:  San Andrés 29.-30.11.

Marraskuun viimeisinä päivinä Teneriffalla juhlitaan Pyhän Andrésin festivaalia. Tapahtuma on hyvä tilaisuus päästä maistelemaan espanjalaisia viinejä ja kastanjoita, kun viinikellarit avaavat ovensa. Torstaina kaduilta voi kuulua tavallista enemmän ääniä kun lapset leikkivät perinteen mukaan metallitölkeistä rakennetuilla leluilla.

Lisätietoa päivien tapahtumista tapahtumista.

Teneriffa, Guia de Isora: Ruta de la Tapa 22.11.-9.12.

Ruta de la Tapa on suosittu tapahtuma Manner-Espanjassa ja nyt siihen on mahdollisuus osallistua myös Teneriffan Guia de Isora -pikkukaupungissa. Tapahtuma on helppo ja edullinen tutustua espanjalaiseen ruokaan, sillä tapaksen ja juoman saa 2,5 eurolla. Ruta de la Tapa kestää torstaista sunnuntaihin. Jos keräät 10 leimaa, voit osallistua myös arvontaan!

Lue lisää täältä.

Liity keskusteluun

Close