Vertaa asuntoja

Viikonlopun menovinkit 4.8. – 6.8.2017

Viikonlopun menovinkit 4.8. – 6.8.2017

  • 03/08/2017

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Kesällä tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista.

Reggaeton Beach Festival 5.8.

Torremolinosissa on lauantaina koko päivän kestävä Reggaeton-musiikkifestivaali. Rannalla järjestetyssä tapahtumassa pääsee nauttimaan reggaeton musiikista eri esiintyjien tahtiin ja yönkukkujille juhlat jatkuvat Málagassa, BABALÚU Super Clubilla, aina aamuun asti.

Madrid Suena #2 5.8.

Jo toisen kerran tänä vuonna virkistävä kesäfestivaali järjestetään Madridissa kaupungin urheilukeskuksessa, Francos Rodríguezilla. Tarjolla on muun muassa jazzia, funkia, soulia ja elektronista musiikkia.

Sailbeats by The Hidden People 4.8.

Barcelonassa pääsee käynnistämään viikonlopun seilaillen merellä nauttien samalla kulttuurista ja musiikista. Risteily lähtee Port Olimpic -satamasta ja seilaa Barcelonan rannikkoa aina pimeän tuloon asti.

Dirty Dancing 4.8. – 6.8.

Vielä on mahdollisuus mennä katsomaan Dirty Dancing -esitys Málagan Cervantes teatteriin. Esitys on täynnä intohimoa, musiikkia ja aistillista tanssia, ja se on kerännyt suuren suosion maailmanlaajuisesti. Alta olevasta videosta pääset katsomaan, minkälaisesta tanssiesityksestä on kyse.

Close