Vertaa asuntoja

Viikonlopun menovinkit 7. – 9.12.

Viikonlopun menovinkit 7. – 9.12.

  • 05/12/2018

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Talvellakin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

Benalmádena: Festival Internacional de Navidad 8.12.

Virittäydy joulutunnelmaan Benalmádenan kaupungin järjestämässä kansainvälisessä joulutapahtumassa lauantaina klo 11 – 23. Tapahtumassa pääset kurkistamaan 25 eri maan jouluperinteisiin, ohjelmassa on muun muassa joulupukin vierailu, joululauluja ja -tuotteiden esittelyä, jouluisia herkkuja sekä paljon muuta. Tapahtumapaikkana on Arroyo de la Miel.

Lisätietoa tapahtuman Facebook-sivuilta.

Málaga: Sabor a Málaga 6. – 9.12.

Málagassa maistellaan jälleen tänä viikonloppuna paikallisia herkkuja Sabor a Málaga -tapahtumassa. Tapahtumassa on paikallisten tuotteiden ilmaisia maistiaisia  sekä työpajoja, joissa voi opetella ruoanlaittoa.  Makujen maailma löytyy kaupungin keskustan Paseo del Parque -puistossa kello 12 – 22. Tätä tapahtumaa ei kannata jättää väliin!

Tästä löydät lisätietoa tapahtumasta.

Marbella: Concentración Food Truck Festival 6. – 9.12.

Myös Marbellassa pääsee tänä viikonloppuna maistelemaan monipuolisia makuja joulumarkkinoiden yhteydessä kun ruokarekat parkkeeraavat Puerto Banuksen satama-alueelle. Lähde virittäytymään joulutunnelmaan yhdessä kavereiden tai perheen kanssa. Tapahtuma on avoinna perjantaista sunnuntaihin kello 11.30 – 20.00.

Lue lisää tapahtuman sivuilta.

Barcelona: Drap-Art´18 Festival 8. – 9.12.

Barcelonan Marítim-museossa  on esillä 60 teosta, 50 taiteilijaa, esityksiä ja ruokaa sekä elävää musiikkia. Tapahtuman avulla halutaan lisätä tietoisuutta Välimeren alueen ympäristö- ja sosiaalisista ongelmista kestävän kehityksen hengessä.  Osallistujilla on mahdollisuus osallistua myös työpajoihin ja luentoihin. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy ja se on avoinna klo 11 – 20.

Lisää tietoa Facebook-tapahtumasta sekä teosten ja taiteilijoiden esittelyt Drap-Art´18:n omilta sivuilta.

Valencia: Beer Fest en Valencia, ¡con 1 cerveza! 4. – 9.12.

Pidätkö oluesta ja asustelet Valencian suunnalla? Tällä viikolla kannattaa ehdottomasti suunnata olutfestivaaleille, jossa pääsee maistelemaan erikoisempiakin tuotteita sunnuntaihin saakka. Tapahtuma järjestetään Plaza de Toros de Valencia -aukiolla, liput alkaen 3 euroa.

Täältä löydät lisää tietoa ja lippujen verkkokaupan. Tapahtumasta lisää myös Facebookissa.

Gran Canaria, Las Palmas: TrianaHappyMarket 8.12.

Suositussa Gran Canarian rantalomakohteessa, Las Palmasissa, järjestetään lauantaina joulumarkkinat. Markkinoilla voi tehdä jouluteemaisia ostoksia, kuunnella elävää musiikkia, katsoa esityksiä sekä osallistua erilaisiin aktiviteetteihin. Tapahtuma on avoinna klo 11 – 21. Tule lauantaina Trianan alueelle hakemaan joulumieltä, samalla voit löytää vaikka mainioita joululahjoja!

Lue lisää täältä.

Liity keskusteluun