Voita Luxusloma Espanjaan!

Julkaistu: 15.01.2017
AjankohtaistaEläminen ja lomailu
add one

Tällä viikolla eletään matkailun huumassa, sillä Helsingissä järjestetään vuotuiset Matkamessut. Espanja.Com järjestääkin messukilpailun, jossa pääpalkintona on lennot ja majoitus kahdelle hengelle Espanjassa.

Kilpailuun voi osallistua Facebookissa Espanja.Com sivulla tykkäämällä kilpailuvideosta. Tykkää myös Espanja.Com sivusta, jaa video ystävillesi ja liity Uutiskirjeen tilaajaksi Espanja.Com nettisivulla.

Pääpalkintona arvotaan kahdelle hengelle lentoliput sekä viikon majoitus maailmankuulussa Benalmádenan huvivenesatamassa. Lisäksi voittajat haetaan ja viedään lentokentälle, heitä odottaa tervetuliais cava-pullo sekä aamiaispaketti. Viikon aikana he pääsevät myös muutaman tunnin Välimeren risteilylle. Tiedossa on siis todellinen hemmottelu lomapaketti! Paketin sponsoroi Benalmádenan huvivensatamassa sijaitseva kiinteistönvälitystoimisto West Wind Rentals&Properties.
Lisäksi arvomme Espanja.Com t-paitoja ja muita yllätyspalkintoja.

Kilpailun säännöt

Kilpailuun voivat osallistua kaikki täysi-ikäiset siitä hetkestä kun se julkaistaan maanantaina 16.1 aina 23.1 klo 23.59 (Suomen aikaa) asti. Voittajat arvotaan 24.1 ja voittajan nimet julkaistaan 25.1 artikkelissa, joka on sinä päivänä ilmestyvässä Uutiskirjeessä. Voittajille ilmoitetaan asiasta myös henkilökohtaisesti.

Pääpalkinto
Palkinto on käytettävä vuoden 2017 aikana, pois lukien kesä-elokuu ja joulukuu.
Lennot kahdelle hengelle Helsinki-Malaga-Helsinki Norwegian yhtiön lennoilla.
Matka-ajankohta ilmoitettava helmikuun 2017 aikana.
Majoitus 1 makuuhuoneen asunnossa Benalmádenen huvivenesatamassa.
Välimeren risteilyssä säävaraus.
Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Jaa:

Helsinki-Vantaan lentokentällä monipuolisesti palveluita

Myynnissä Rocan omaisuutta

add one