Andalusian upea festarikesä!

Julkaistu: 05.06.2022
AjanvieteUusimmat

Kesä 2022 tuo mukanaan useita musiikkifestivaaleja ja konsertteja koko Espanjan alueelle. Eteläinen Andalusia on yksi keskeisimmistä tapahtumakeskuksista ja tämän vuoden valikoima on entistä laajempi. Tarjolla on myös täysin uusia tapahtumia.

Kahden vuoden hiljaisemman jakson jälkeen Andalusian tapahtumarintama tekee vahvan paluun. Suunnittelussa on panostettu erityisesti monipuolisuuteen, jotta kaiken tyyppiselle yleisölle löytyisi kiinnostavaa katsottavaa ja koettavaa.

Yksi uutuuksista on Sevillan Coria del Ríossa järjestettävä Cuando el Río Suena -musiikkifestivaali, jonka ennustetaan olevan huippumenestys. Tämän lisäksi jo aiemmilta vuosilta tunnettuja tapahtumia ovat esimerkiksi Granada Sound, No Sin Música ja Puro Latino Fest. Málaga hoy -lehti listasi artikkelissaan 23.4. Andalusian suosituimpia musiikkifestivaaleja ja konsertteja.

Cuando el Río Suena 23.-26.6.
Miguel Campello Kuva Flickr

Tämä uusi musiikkifestivaali on saanut alkunsa Guadalquivir-joen rannoilla, lähellä Sevillaa sijaitsevassa pienessä Coria del Ríon kaupungissa. Festivaalin järjestäjillä on kuljetussopimuksia maakunnan eri liikennöitsijöiden kanssa, joten tapahtumapaikalle saapuminen on helppoa.

Katso tästä koko Espanjan parhaat keikat kesällä22!

Cuando el Río Suena -festivaali on mainio paikka viettää juhannusta. Tuolloin kaupunki täyttyy muusikoiden omasta musiikista ja perinteisestä flamecosta. Esiintyjinä on mainittu muun muassa Miguel Campello, Los Secretos, Ecos del Rocío ja El Canijo de Jerez. Festivaalijärjestäjät lupaavat myös laadukkaita ruokailukokemuksia musiikin kuuntelun ohella. Lippuja tapahtumaan voi hankkia Giglonista tai El Corte Inglésistä.

Dreambeach 13.-17.7 ja 13.8
Alesso Kuva Flickr

Dreambeach-festivaali on sopiva elektronisesta musiikista pitäville ja siitä voi nauttia kaksi kertaa kesän aikana: Palomareksessa (Almería) 13.-17.7. ja Puerto de Santa Maríassa (Cádiz) 13.8. Esiintyjien joukossa on ulkomaalaisia suosikkeja kuten Boris Brejcha, Deborah De Lucah ja Alesso. Hip hop -artisteja ovat tunnetut Kase.O ja sevillalainen SFDK.

Peruslippu Palomarekseen on 80 eurosta alkaen ja Puerto de Santa Maríaan 35 eurosta alkaen. Lipun osto tapahtuu festivaalin verkkosivuilta.

Cabo de Plata 20.-23.7
Mala Rodríguez Kuva Flickr

Ayax y Pro, SFDK, Mala Rodríguez, Green Valley, Sho Hai ja The Zombie Kids ovat esimerkkejä artisteista, jotka esiintyvät Cádizin Barbatessa pidettävässä Cabo de Plata -musiikkifestivaalissa. Lippuja voi ostaa festivaalin omilta www-sivuilta, niiden hinnat alkavat 60 eurosta.

No Sin Música 21.-23.7
Lori Meyers Kuva Flickr

No Sin Música -festivaali tekee paluun Cádizin satamaan kahden vuoden tauon jälkeen. Esiintyjinä ovat muun muassa Lori Meyers, Mando Diao, Viva Suecia, Miss Caffeina ja Bunbury. Lippuja voi hankkia festivaalin omilta www-sivuilta. Peruslippu maksaa 40 €.

Granada Sound 16.-17.9
Miss Caffeina Kuva Flickr

Tunnettua Granada Sound -festivaalia juhlitaan Granadan Cortijo del Condessa syyskuun 16. ja 17. päivä. Nimekkäimpiä esiintyjiä ovat Lori Meyers, Rigoberta Bandini ja Miss Caffeina. Peruslippuja on tarjolla noin 40 € hintaan ja VIP-passin saa reilulla 70 eurolla.

Puro Latino Fest
Nicky Jam Kuva Flickr

Puro Latino Fest järjestetään Sevillassa, Badajozissa, Córdobassa, El Puerto de Santa Maríassa ja Torremolinoksessa. Tämä festivaali on todella odotettu kahden vuoden tauon jälkeen ja esiintyjiä on tänä vuonna runsaasti. Tähän mennessä vahvistettuja nimiä ovat Omar Montes, Nicky Jam, Morad, Eladio Carrión, Lérica, Bad Gyals, Anuel AA, Gente de Zona ja Myke Towers. Lippuja saa tapahtuman verkkosivuilta.

Lähde
malagahoy.es

Jaa:

Suomalainen huimapää valloittaa maailmaa

Opi espanjaa: parkkisakon mitätöiminen