Kuulumisia palmun alta – suora ajankohtaisohjelma radiossa torstaina

Julkaistu: 14.09.2022
Ajanviete

Tule mukaan keskustelemaan ajankohtaisista Espanjan asioista. Espanja.Com ja Radio Finlandia aloittavat yhteisohjelman Kuulumisia palmun alta, johon kuuntelijat voivat lähettää mielipiteitään ohjelman aikana. Liity mukaan torstai-iltana!

Suora lähetys tulee ulos joka neljäs torstai klo 20 Suomen aikaa /klo 21 Espanjan aikaa. Keskustelemme ajankohtaisista aiheista ja pohdimme niihin erilaisia näkökulmia. Voit antaa oman mielipiteesi lähettämällä viestin Radio Finlandiaan WhatsAppin kautta numeroon +34 634 316 200.

Tänä torstaina aiheina mm. eteläistä Eurooppaa vaivaava vesipula. Pohdimme, että kenelle ongelma kuuluu ja mitä kukakin voisi itse asialle tehdä. Tiesitkö, että skandilook on haluttua Espanjassa tuotetuissa mainoksissa ja elokuvissa? Nyt saat vinkkejä, että miten voit päästä mukaan kuvauksiin. Keskustelemme myös lemmikkieläinten adoptoinnista ja siitä, miten katukoirien ja -kissojen määrä koitetaan saada kuriin sekä turistien aiheuttamasta meluhaitasta. Toimivatko kaupunkien keinot?

Radio Finlandian Raija Kurkolan kanssa Espanja.Comista on mukana tuottaja Jaana Monto, joka 15 Espanjan vuoden aikana on saanut runsaasti harmaan eri sävyjä mustan ja valkoisen väliin. -Asioihin on monta näkökulmaa ja siten ratkaisua. Odotan innolla millaisia mielipiteitä kuulijat esittävät! On upeaa, että nykyään radion kuuntelu ei ole passiivista kuuntelua, vaan kuuntelijat voivat helposti osallistua ohjelmaan.

Ohjelman voit kuunnella Radio Finlandian nettisivulla tai appsissa sekä kuvan kanssa katsella Facebookissa. Tallenteena ohjelma löytyy sekä Radio Finlandian että Espanja.Comin Facebookista sekä Radio Finlandian Youtubesta.

Jaa:

Espanja.Com mukana Elias Niskasen kannustusjoukoissa Portimaon F1-radalla

Maastopalojen aiheuttamisesta jopa kymmenen vuotta vankeutta Espanjassa