Vertaa asuntoja

Espanja kuvauspaikkana Game of Thrones TV-sarjassa

Espanja kuvauspaikkana Game of Thrones TV-sarjassa

  • 07/06/2016

Suuren suosion saavuttanut Game of Thrones tv-sarjaa kuvattiin taas Espanjassa. Näissä maisemissa voit käydä nyt itse tunnelmoimassa keskiaikaisesta elämästä. Monessa kuvauspaikassa järjestetään jo Game of Thrones -kierroksia.

Besalú

Girona ja Besalú, Girona

Girona ja erityisesti sen katedraali Santa María ja Arabialaiset kylpyläy viehättivät sarjan tuottajia.  Myös läheinen pieni Besalún kylä (kuva) toimi kulissina.

Peñiscola
Peñiscola

Peñiscola, Valencia

Valensian suosituimpia rantakohteita oleva Peñiscola ja sen El Castillo de Papa Luna linnoitus oli täydellisen kuvauksellinen keskiaikainen paikka. Linnan puutarhassa kuvattiin kohtauksia ja täällä esiintyy Tyrion Lannister, yksi  sarjan suosituimpia hahmoja.

Almería
Almería

Almería

Jo monessa elokuvassa tapahtumapaikkana ollut Almerían aavikko sopi tähänkin tarinaan. Myös Alcazaba de Almería linnoitus (pääkuva)esiintyy sarjassa.

Sevilla

Sevilla

Täällä on sarjaa kuvattu ennenkin. Viidennellä tuotantokaudella sarjan fanit ihastelivat sevillaista kuuluisaa kuninkaallista palatsia Real Alcázaria. Sevilla tulee myös tällä tuotantokaudella olemaan sarjan pääpaikka, jossa juonen ratkaisevat vaiheet tapahtuvat.

Lähde: idealista.com