Granadan kyläkierros

Julkaistu: 22.03.2018
Alue-esittelytUusimmat
add one

Granadan provinssin alueella matkatessa voi valita suuntaako raikkaaseen vuoristoon, valitseeko matkakohteeksi Costa Tropicalin rannat vai päättääkö vierailla viehättävissä pikkukylissä. Alueella on aina jotain uutta tarjottavaa.

Keväinen kyläkierros Granadan alueella tuo esille mahtavia maisemia, historiallisia paikkoja ja idyllistä eteläespanjalaista tunnelmaa. Rannikon kansainvälisestä maailmasta on vain tunnin ajomatka Granadan kyliin, joissa aistii vielä vuosikymmenten takaisen tunnelman sekä löytää myös miljoonien vuosien takaista historiaa.

Nigüelas

Nigüelas sijiatsee Valle de Lecrín kunnan korkeimmalla kohdalla. Sijaintinsa ansioista kylästä avautuvatkin upeat maisemat. Kylän vanha keskusta on hienosti säilynyt ja se kertookin vanhan Espanjan historiasta. Nigüelasissa vierailee paljon ekoturisteja, jotka saapuvat ihmettelemään luonnon monumenttia La Falla de Nigüelas. Jyrkkä kiviseinänä Nigüelasin kylän reunalla on muistutus maankuoren alla tapahtuvasta liikehdinnästä.

Nigüelas

Güéjar Sierra

Sierra Nevadan luonnonpuiston luoteisosassa sijaitseva Güéjar Sierra on täydellinen paikka maaseutumatkailuun. Luonnonpuiston jylhien maisemien rinnalla Güéjarin kylässä virtaa raikkaita vuoripuroja ja kastanjapuiden katveessa nauttii vehreästä luonnosta. Alueelta suunnataan vaelluksille Sierran Nevadan luontoon kohteena esimerkiksi Vereda de la Estrella. Matkaa Sierra Nevadan rinteille on noin 25 kilometriä ja Granadan historialliseen nähtävyyteen Alhambran palatsiin on 15 kilometrin ajomatka.

Güéjar Sierra

Castril

Granadan provinssin pohjoisosassa sijaitseva Castrilin kylä on kauniin luonnon ympäröimä ja alue kuuluukin myös luonnonpuison Parque Natural Sierra de Castril. Idyllinen kylä on oivallinen kohde luontomatkailuun. Alueella virtaa vuoripuroja ja lukuisat vaellusreitit ovat helposti saavutettavissa.

Castril

Montefrío

Granadan länsiosasta löytyy useita kyliä, jotka ovat vierailunarvoisia. Esimerkiksi Montefrio on kylä, jonka ulkoasua hallitsee arabilinnoitus ja kallion päälle rakennettu kirkko. Kylästä avautuvat kauniit maisemat. Pohjoiseen katsottaessa voi ihailla laaksomaisemaa ja eteläsuunnassa maisemana ovat Parapandan vuoret.

Montefrio

Órgiva

Alpujarran alueen asukasmäärältään suurin kylä Órgiva jää usein alueen vierailijoilta käymättä sillä moni valitsee vierailukohteekseen naapurialueen Lanjaronin. Órgiva on kaunis kylä, jossa hallitsevana elementtinä on virtaava vesi. Guadalfeo-joki ja Chico-joki virtaavat kylän vieressä ja alue on osa Sierra Nevadan luonnonpuistoa.

Órgiva

Tiedot: idealista.com
Pääkuva: Pixabay

 

Jaa:

Sisustusideoita kissojen ystäville

Semana Santa tuo kulkueet kaduille ja turistit rannoille

add one

Mitä mieltä olet uudesta Espanja.Com-sivustosta?

Anna meille palautetta, niin voimme kehittää sivustoa yhdessä parempaan suuntaan.