Vertaa asuntoja

Kulttuuria Málagassa

Kulttuuria Málagassa

  • 29/11/2016

Aurinkorannikon pääkaupungissa Málagassa on rikas kultturitarjonta. On musiikkia laidasta laitaan, teattereita, elokuvafestivaaleja ja yhä kasvava museovalikoima.

Museoiden määrä on lisääntynyt nopeasti ja uusimpana aukeaa 12.12 Palacio de la Aduana (pääkuva) ihan katedraalin takana. Entisen sataman tullikamarin seitsemän vuotta kestänyt remontti on valmistunut ja pelkästän jo kaunista rakennusta andalusialaisine keskuspationeen kannattaa käydä katsomassa.

Ruokakulttuuria on tarjoalla nykyään härkätaisteluareenalla vuoden jokaisena päivänä klo 12-24. Poikkeuksena ne päivät, jolloin siellä on härkätaistelu. Plaza Gastronomía tarjoaa pääasiassa Málagalaisia tuotteita. Kasvis- ja luomuravintoloitakin avataan ja gluteenittomia tuotteita on saatavilla enenevässä määrin. “Málaga sin Gluten” kyltti ravintolan ovessa osoittaa tästä varman paikan.

Teattereita ja kulttuurikeskuksia on useita. Jos ei espanjankieli vielä taivu näytelmän seuraamiseen, niin konserteista voi nauttia ilman kielitaitoakin.

Joulun aikaan jo pelkkä katujen juhlavalaistus ja kauniit näyteikkunasomistukset tarjoavat nähtävää.

Malagasta onkin tulossa suosittu matkakohde taiteen ystäville ja siitä ennustetaan “uutta Barcelonaa”.