Alue-esittelyt

Perhelomakohteiden kärkikymmenikko Espanjassa

Julkaistu: 23.03.2020

Mikä Espanjan kaupunki tarjoaa eniten perhemajoituksia? Mihin on ripoteltu tiheimpään jäätelökioskeja? San Sebastián, Alicante, Granada ja Santander ovat erinomaisia kohteita, mikäli suunnitelmissa on kaupunkiloma lapsiperheellä.

Jotkut perheet suosivat rantalomia, toiset rauhallisia irtiottoja vuoristossa tai pienissä kylissä, mutta myös espanjalaisten suurkaupunkien tarjonta kulttuurista ja huvituksista pitäville on omiaan lapsiperheille.

Satojen majoitussivustojen tarjontaa vertailevan Holidun mukaan espanjalaiskaupungeista San Sebastiánilla, Alicantella, Granadalla ja Santanderilla on paras tarjonta lomaa suunnitteleville lapsiperheille majoituspalveluiden ja leikki-ikäisten ajanvietetarjonnan suhteen.

Holidu vertaili kaupunkien tarjontaa muun muassa perhemajoitusten, leikkipuistojen, eläintarhojen, vesipuistojen ja jopa jäätelöbaarien saralla.

Alicantessa ei tarvitse jäätelökioskia etsiä niinkään pitkään kuin muissa turistikaupungeissa.

Lopputulemana parhaiksi lapsiperheiden lomakohteiksi listattiin maasta seuraavat kaupungit.

1. San Sebastián. Kaupungin tarjonta leikkipuistojen ja huvipuistojen saralla on erittäin runsas. Kiinnostavien kohteiden joukosta erottuvat edukseen muun muassa Aquarium sekä La Conchan hiekkaranta, joka arvostettiin TripAdvisorissa vuonna 2019 maailman neljänneksi parhaaksi – ja samalla koko Euroopan ykköseksi. Myös kaupungin gastronominen tarjonta ansaitsee kunniamaininnan.

2. Granada. Prosentuaalisesti suurin tarjonta perhemajoituksista löytyi vertailun mukaan Granadasta. Kaupungin tiedepuistossa (Parque de las Ciencias) ja eläintarha Biodomossa viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin. Granadassa saa myös aimo annoksen historiaa vanhan kaupungin alueella liikkuessaan.

3. Santander. Eniten eläintarhoja ja vesieläinpuistoja Holidu kertoi löytyvän Pohjois-Espanjassa sijaitsevasta Santanderista. Siellä riittää ihasteltavaa myös luonnossa viihtyville perheille sekä uimarantojen ystäville.

4. Alicante. Tiheimmin on jäätelökioskeja Espanjassa ripoteltu Alicanteen. Kaupungista löytyy myös runsaasti perhemajoituksia niitä etsiville. Ulkoilmapuisto El Mundo de los Niños sopii erityisesti perheen pienimmille taaperoille.

Vertailussa kärkikymmenikköön ylsivät näiden lisäksi Córdoba, Cádiz, Oviedo, Málaga, Tarragona ja Almería. Holidun hakuri vertaa maalmanlaajuisesti yli 15 miljoonan loma-asunnon vuokrahintoja ja -tarjontaa.

Lähde: 20minutos.es, kuvat: PxHere

Jaa:

Kekseliäät poikkeuslainkiertäjät

Espanjan poikkeustilaa jatketaan 11.4. saakka