Vertaa asuntoja

Turvallista ja terveellistä asumista Aurinkorannikolla

Turvallista ja terveellistä asumista Aurinkorannikolla

  • 23/05/2017

Monien tutkimusten mukaan Espanjassa asutaan maapallon terveellisimmillä kolkilla. Myös terveysmatkailu lomateemana kasvaa. Sensara taloyhtiö Benalmádenassa tarjoaa monipuolisen ja terveyttä edistävän asumismuodon, lomalle tai pysyvästi.

Kaikki eivät halua omaa villaa ja sen hoitovastuuta. Keskitetyt palvelut ja samanhenkinen seura niin halutessa houkuttelevat asumaan taloyhteisöön. Aurinkorannikolla onkin kehitetty nämä kriteerit täyttäviä kohteita.

Monipuolisia palveluja

Benalmádena Pueblon lähellä sijaitseva Sensara Benalmadena on yksi ensimmäisistä tälläisistä. Se on suosittu asuinpaikka, jos arvostaa rauhallisuutta, turvallisuutta ja helppoutta. Sensara on suunniteltu niin, että sieltä löytyy erilaisia palveluita ja kuntoilumahdollisuuksia jo omasta taloyhtiöstä. Aktiivinen harrastaja pystyy monipuoliseen elämään omassa pihapiirissäkin.

Oman maun ja tunnelman mukaan voi pelata tennistä tai biljardia tai käydä kuntosalilla.Vuoden ympäri käytössä oleva ulkouima-allas ja taloyhtiöstä löytyvä oma terveyskylpylä mahdollistavat uimisen ilon niin talvella kuin kesällä ja saunakin löytyy. Siellä annetaan myös hyvinvointia ja terveyttä lisääviä hoitoja.

Viherpeukaloille on tarjolla mahdollisuus perustaa oma kasvimaa. Asukkaat voivat myös käyttää ravintolaa omiin juhliinsa ja järjestää elokuvaesityksen omassa elokuvateatterissa. Kurssit ja työpajat ovat kätevä keino harrastaa ja samalla tutustua toisiin talon kansainvälisiin asukkaisiin.

Jos olet innokas golfin pelaaja, niin se onnistuu helpoiten vain parin sadan metrin päässä olevalla golfkentällä, tai jollain muulla yli 40 ympäristön kentällä!

Asunnot

Erikokoisilla asunnoilla on yhteistä kauniit näkymät terasseilta ja tyylikäs varustelu. Hulppeassa kattohuoneistossa on peräti viisi terassia ja pienimmässä yhden makuuhuoneen huoneistossa on kotoisa tunnelma ja oma terassi. Jokaisesta huoneistosta löytyy mm. palohälytys- ja sisäpuhelinjärjestelmä sekä paniikkinapit. Parkkipaikkatilaa on talon alla ja bussipysäkki sijaitsee lähellä.Vastaanotosta voi myös varata edullisen minibussin retkille ja muille matkoille. Osa asunnoista on tarjolla myös vuokralle lyhyt- tai pitkäaikaisesti, jos haluat laadukasta lomaa tai tulla kokeilemaan asumista ennen ostopäätöstä.

Benalmádena

Málagan lentokentän ja Fuengirolan väliin jäävä Benalmádena on monipuolinen kaupunki. Sieltä löytyy monta eri tyyppistä rantaa ja palkittu kaunis huvivenesatama sekä kaksi kaupunkikeskusta. Arroyo de la Miel on aktiivinen keskusta markkinoineen, ravintoloineen ja kauppoineen. Benalmádena Pueblo on suosittu idyllinen vanha keskusta, jossa on rauhallinen elämä espanjalaisessa ilmapiirissä. Juna Málagasta Fuengirolaan kulkee Arroyo de la Mielin aseman kautta. Sensarasta on helppo lähteä vaeltamaan Benalmadenan tai Mijasin vuorten monille luontopoluille, sillä sinne on helppo ja turvallinen kulku läheisen alikulkutunnelin kautta.

Jos kiinnostuit tämän tyyppisestä asumisesta Espanjan auringossa, niin käy lukeamassa lisää ja tutustu valokuviin: www.sensara.fi