Aurinkorannikon koululaiset heijastamaan pimeässä

Julkaistu: 14.12.2017
AsuminenEläminen ja lomailu
add one

Espanja.Com jakoi heijastimet suomalaisille oppilaille Fuengirolassa. Suomalainen turvallisuuskäytäntö sopii hyvin Espanjaankin, sillä aamut ja illat ovat täälläkin pimeitä ja kadut paikoitellen heikosti valaistuja.

Suomen kouluissa vietettiin Liikenneturvallisuusviikkoa ja tässä hengessä nettimedia Espanja.Com jakoi heijastimet Aurinkorannikon suomalaisen koulun oppilaille, opiskelijoille ja henkilökunnalle. Meille lapset ja turvallisuus ovat tärkeitä asioita, painottaa Espanja.Comin toimitusjohtaja Ismo Ivakko.

Kun syksyllä illat alkoivat pimetä, niin meille syntyi toimistolla keskustelua siitä, että miksiköhän Espanjassa ei ole käytössä heijastimia. Myös Espanjassa käytetään talvisin tummia vaatteita, joten näkyvyys autoilijan suunnasta on välillä olematon. Päätimme siis aloittaa uuden trendin! Teetimme kasan hyvin heijastavia ja komeita heijastimia.

Heijastimet heti käyttöön

Rehtori Tiina Raassina-Merikanto oli iloinen heijastimista, sillä kadut ovat täällä usein heikosti valaistuja ja toisinaan jalkakäytävääkään ei ole tai se loppuu kesken kaiken.

Oppilaat pitivät heijastimesta ja erityistä iloa tuotti sen espanjalainen ulkomuoto. Moni oppilas kommentoikin, että heillä ei ollut heijastinta aikaisemmin. Se ei varmasti tule ensimmäisenä mieleen pakata matkalaukkuun Espanjan talveen lähtiessä! Koululla käydessä heijastimia riippuikin usean repun hihnassa. Tärkeää on laittaa sellainen myös takin helmaan.

Voita itsellesi heijastin!

Heijastimia saavat myös lukijamme, kertoo Ismo. Niitä voi voittaa esimerkiksi Facebokissa järjestämissämme joulun viikko- ja muissa kilpailuissa. Sitä sopii käyttää Suomessakin, muistutuksena Espanjan auringosta. Myös koirat näkyvät hyvin iltalenkillä, kun pantaan tai remmiin ripustaa pehmeän ja keveän Espanjan kartan!

Kuvat: Espanja.Com ja Henna Kinnunen

Jaa:

Espanja.Com Uutiskirje 24/17

Joulunaika Espanjassa – ¡Felices Fiestas!

add one