Aurinkorannikon Hyvän Mielen joulukeräys toi valoa jouluun

Julkaistu: 26.12.2018
Asuminen

Aurinkorannikon ev.lut. seurakunta ja Espanja.Com toivat Suomesta tutun Joulupadan Espanjaan. Hyvän Mielen Joulukeräys järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa. Lämmin vastaanotto kannustaa jatkamaan perinnettä tulevina vuosina.

Seurakunta vastasi joulupakettien keräyspisteistä ja lahjojen jakelusta, verkkomedia Espanja.Com jakoi tietoa omissa kanavissaan. Vajaan kolmen viikon aikana yksityishenkilöt sekä työ- ja harrastusporukat toivat keräyspisteisiin reilut kolmekymmentä pakettia jouluiloa tuntemattomille ystäville. Ja hyvä mieli tuli varmasti myös lahjoja antaneille.

Seurakunnan puolella keräyksestä vastasi vt. diakoniapappi Jarmo Karjalainen. ”Kyllähän pakettien saajat olivat aidosti liikuttuneita siitä, että joku on halunnut muistaa. Yksistään jo ajatus siitä, että halutaan tehdä toiselle hyvää, lämmittää”, hän toteaa.

Kaikki lahjoitukset tulivat tarpeeseen. Seurakunnan työntekijät veivät lahjoja koteihin, osa jaettiin seurakunnan järjestämässä Kodittomien joulujuhlassa. Joulumuistaminen toi iloa niin vanhusten, lapsiperheiden kuin yksinäistenkin  jouluun.

”Mukavaa, että saatiin ihmisiä mukaan näinkin nopealla aikataululla”, kiittelee Karjalainen.

”Ensi jouluna jatketaan perinnettä, mutta on hyvä muistaa, että yksinäisiä ja apua tarvitsevia läheisiä on  – niin Aurinkorannikolla kuin Suomessakin – ympäri vuoden. Autetaan apua tarvitsevia myös joulun jälkeen, ihan tavallisessa arjessa”, muistuttaa Espanja.Com toimitusjohtaja Ismo Ivakko.

Espanja.Com kiittää keräyksessä mukana olleita ja toivottaa kaikille iloa ja valoa vuodelle 2019!

Artikkelikuva: Jarmo Karjalainen

Jaa:

Erilaista hauskanpitoa lapsiperheille Málagan seudulla

Espanjalainen siideri sopii hyvin ruoanlaittoon – katso resepti