Vertaa asuntoja

 • Icon
  65688
  Kohdetunnus
 • Icon
  680 m2
  Kohteen koko
 • Icon
  4
  Makuuhuoneita
 • Icon
  3+2
  Kylpyhuoneita

Kuvaus

Aurinkorannikko on monen matkaajan ja auringosta haaveilevan unelmakohde.

Rannikolta löytyy paljon upeita paikkoja, joissa voi viettää laadukasta lomaa tai ansaittuja eläkepäiviä.

 

Nyt on tarjolla yksi Benalmadenan helmistä, kauniilla ja arvostetulla La Capellanian alueella. Sijainti on mitä parhain, lyhyt ja helppo yhteys lentokentälle A7 moottoritietä ja kävelymatka lähimmälle ostoskeskukselle sekä ihastuttavaan Benalmadena Puebloon.

 

Villa Valo on elegantti, täydelliseen ilmansuuntaan avautuva laadukas ja tilava villa.

Tämän upean villan ilme on peräisin columbialais-tanskalaisesta arkkitehtiyhteistyöstä ja siinä korostuu hienosti Andalusian ja modernimman rakentamisen parhaita piirteitä.

Alunperin vuonna 1992 rakennettu villa on kokenut täydellisen päivityksen ja laajennuksen 2014-2015.

Rakennusala 680 m2 sisältää terassit. Tontin pinta-ala on 1370m2.

Ilmansuunta etelä-länsi. Myös aamuaurinko paistaa ns. aamupala terassille.

 

Koko talo saneerattu ja laajennettu 2014-2015. Täydellinen peruskorjaus, jossa kaikki vanha talotekniikka vaihdettu uuteen. Avoimena tilana ollut kellarikerros otettiin asuinkäyttöön, jolloin sinne rakennettiin sauna-osasto, kuntosali-pelihuone, makuuhuone, wc sekä viini bodega. Kellariin toteutettiin vesikiertoinen lattialämmitys, joka oli jo muutoin kahdessa asuinkerroksessa, lukuunottamatta kahta yläkerran vierashuonetta. Käynti kellariin saatiin muodostettua itäsiivessä olevaan torniin, joka oli valmiiksi avoinna kellariin saakka. Näin saatiin aikaan erittäin toimiva kokonaisuus, jossa jokainen kerros palvelee parhaalla mahdollisella tavalla, ilman portaissa jatkuvaa juoksemista.

 

Sisäänkäynti kerroksessa sijaitsevat eteishalli, wc, täydellisesti varustettu kodinhoitohuone, olohuone, moderni keittiö, todella suuri diningroom sekä työhuone, jota voi käyttää tarvittaessa vierashuoneena.

Keittiön ja kodinhoitohuoneen kalusteet ovat saksalaisen Nobilian toimittamat, joka on Euroopan suurimpia kalustevalmistajia. Kodinkoneet ovat AEG:n mallistosta. Muut kiintokalusteet ja väliovet ovat malagalaisen Tesesan toimittamia.

 

Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, kaksi vierashuonetta sekä yksi masterbedroom, jonka yhteyteen on rakennettu suuri upea kylpyhuone, josta löytyy suihkun lisäksi poreamme välimeri näköaloilla. Lisäksi masterin yhteydessä on suuri pukeutumishuone, josta on mahdollista tehdä yksi pieni makuuhuone, jos perheessä on pieniä lapsia. Masterbedroomilla on suuri terassi, jolta avautuu huikeat näkymät välimerelle, fuengirolan lahdelle ja hyvällä säällä afrikkaan saakka. Myös toisella vierashuoneella on vastaava terassi.

 

Talotekniikka saneerattiin nykyaikaiseksi, uusimalla sähköjärjestelmä, lämmitysjärjestelmä sekä ilmanvaihto. Myös putkisto on uusittu. Valaistus on toteutettu kokonaan ledeillä. Käyttöveden lämmityksessä käytetään pääasiallisesti aurinkokennoja, jotka sijaitsevat talon katolla. Ylimääräinen kuumavesi johdetaan tarvittaessa uima-altaaseen. Mikäli aurinko ei riittäisi lämmittämään käyttövettä, lämmitys toteutetaan lisäksi vesi-ilmalämpöpumpulla, jolla lämmitetään myös lattialämmityksen kiertovesi. Kaikissa oleskelutiloissa on lisäksi ilmalämpöpumput viilennystä ja lämmitystä varten. Talon ulkoseinät ovat eristettyjä, joten lämpö pysyy talvella sisällä ja kesällä kuuma ulkona.

 

Autotalliin on vaihdettu uudet eristetyt ovet, joista toinen toimii kaukosäädöllä.

Samalla on uusittu autotallin valaistus ja sähköjärjestelmät. Autotallin yhteydessä on varastotilaa, josta on mahdollista rakentaa lisää oleskelu tms tilaa.

 

Valaistuksen ja lämmityksen ohjauksessa on käytetty KNX järjestelmää, joka on internet yhteydessä ja näin käytettävissä puhelimen tai tabletin välityksellä mistäpäin maailmaa tahansa. Voit säätää etänä talon lämmityksen juuri sopivaksi, kun saavut paikalle ja sytyttää valaistuksia tai ohjata kaikkea ajastettuna. Tietoliikenne kaapelointi on tehty kaikkiin huoneisiin. Internet yhteyden jakoboxi sijaitsee kellarin varastohuoneessa. Talossa on asennettuna nopea 300/300Mb valokuitu.

 

Rakennuksen sadevedet ovat asennettujen kourujen ja syöksyjen ansiosta hallitusti johdettu sadevesiviemäreihin.

2017 pihalle on rakennettu huipputyylikäs poreallas-alue suihkuineen, jotka viimeistelevät käynnin saunaosastolta pihalle ja täydentävät upeasti pihan uima-allas alueen.

Puutarha on rakennettu yhdessä puutarhurin kanssa siten, että kukkaloistoa riittä kaikkina vuodenaikoina. Puutarha ja allas hoidetaan kaksi kertaa viikossa.

Pihalle on kaksi automaatti porttia, joista toinen rakennettiin saneerauksen yhteydessä. Pihalle mahtuu helposti viisi autoa, joka on alueella poikkeuksellista.

 

Talossa on sector alarmin (entinen alarma universal) toimittama hälytysjärjestelmä.

Tässä on kokonaisuus joka hakee vertaistaan ja vastaa jo nyt talotekniikan puolesta tulevia vaatimuksia, jotka tulevat voimaan uusille rakennuksille 2020 alkaen.

Vaihdossa voidaan hyväksyä asunto-osake, auto tai vene. Myös rahoitusmahdollisuus.

Ota yhteyttä, kysy lisätietoa  ja sovi yksityisesittely.

Osoite

 • Kaupunki: Benalmádena
 • Maa/maakunta Espanja, Málaga
 • Kaupunginosa: Benalmádena Pueblo
 • Maa: Espanja

Video

Välittäjä

West Wind Rentals & Properties

Välittäjä

 • West Wind Rentals & Properties
 • +34-639 948 826
 • +34 952 440 035
Näytä välittäjän muita kohteita

Pyydä lisätietoa tästä kohteesta