Vertaa asuntoja

 • Icon
  65688
  Kohdetunnus
 • Icon
  680 m2
  Kohteen koko
 • Icon
  4+2
  Makuuhuoneita
 • Icon
  3+2
  Kylpyhuoneita

Kuvaus

NYT HUIPPUTARJOUS! KIIRE MYYDÄ!
Alkuperäinen hintapyyntö 2.490.000 NYT 1.790.000 EUR. Tämä on tilaisuus nopealle päättäjälle ostaa huippulaadukas Villa, yhdeltä Aurinkorannikon parhaimmalta alueelta!
———

Aurinkorannikko on monen matkaajan ja auringosta haaveilevan unelmakohde.

Rannikolta löytyy paljon upeita paikkoja, joissa voi viettää laadukasta lomaa tai ansaittuja eläkepäiviä.

 

Nyt on tarjolla yksi Benalmadenan helmistä, kauniilla ja arvostetulla La Capellanian alueella. Sijainti on mitä parhain, lyhyt ja helppo yhteys lentokentälle A7 moottoritietä ja kävelymatka lähimmälle ostoskeskukselle sekä ihastuttavaan Benalmadena Puebloon.

 

Villa Valo on elegantti, täydelliseen ilmansuuntaan avautuva laadukas, tilava ja samalla hyvin kodikas villa.

Tämän upean villan ilme on peräisin columbialais-tanskalaisesta arkkitehtiyhteistyöstä ja siinä korostuu hienosti Andalusian ja modernimman rakentamisen parhaita piirteitä.

Alunperin vuonna 1992 rakennettu villa on kokenut täydellisen päivityksen ja laajennuksen ja puutarha-alue uudistuksen 2014-2017.

Rakennusala 680 m2 sisältää terassit. Tontin pinta-ala on 1370m2.

Pääilmansuunta on etelä-länsi mutta valoisalle tontille paistaa aurinko käytännössä koko päivän ja aamuauringosta voi nauttia Villan upealla aamupala terassilla.

 

Koko talo saneerattu ja laajennettu 2014-2015 jolloin toteutettiin täydellinen peruskorjaus, jossa kaikki vanha talotekniikka on vaihdettu uuteen. Avoimena tilana ollut kellarikerros otettiin asuinkäyttöön, jolloin sinne rakennettiin sauna-osasto, kuntosali-pelihuone, makuuhuone, wc sekä viini bodega. Kellariin toteutettiin vesikiertoinen lattialämmitys, joka oli jo muutoin kahdessa asuinkerroksessa, lukuun ottamatta kahta yläkerran vierashuonetta. Käynti kellariin saatiin muodostettua itäsiivessä olevaan torniin, joka oli valmiiksi avoinna kellariin saakka. Näin saatiin aikaan erittäin toimiva kokonaisuus, jossa jokainen kerros palvelee parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Sisäänkäyntikerroksessa sijaitsevat eteishalli, wc, täydellisesti varustettu kodinhoitohuone, olohuone, moderni keittiö, todella suuri ja hyvin valoisa diningroom sekä työhuone, jota voi käyttää tarvittaessa vierashuoneena.

Keittiön ja kodinhoitohuoneen kalusteet ovat saksalaisen Nobilian toimittamat, joka on Euroopan suurimpia kalustevalmistajia. Kodinkoneet ovat AEG:n mallistosta. Muut kiintokalusteet ja väliovet ovat malagalaisen Tesesan toimittamia.

 

Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, kaksi vierashuonetta sekä yksi masterbedroom, jonka yhteyteen on rakennettu suuri upea kylpyhuone, josta löytyy suihkun lisäksi poreamme Välimeri näköaloilla. Lisäksi masterin yhteydessä on suuri pukeutumishuone, josta on mahdollista tehdä yksi pieni makuuhuone, jos perheessä on pieniä lapsia. Masterbedroomilla on suuri terassi, jolta avautuu huikeat näkymät Välimerelle, Fuengirolan lahdelle ja hyvällä säällä Afrikkaan saakka. Myös toisella vierashuoneella on vastaava näköalaterassi.

 

Talotekniikka saneerattiin nykyaikaiseksi, uusimalla sähköjärjestelmä, lämmitysjärjestelmä sekä ilmanvaihto. Myös putkisto on uusittu. Valaistus on toteutettu kokonaan ledeillä. Käyttöveden lämmityksessä käytetään pääasiallisesti aurinkokennoja, jotka sijaitsevat talon katolla. Ylimääräinen kuumavesi johdetaan tarvittaessa uima-altaaseen. Mikäli aurinko ei riittäisi lämmittämään käyttövettä, lämmitys toteutetaan lisäksi vesi-ilmalämpöpumpulla, jolla lämmitetään myös lattialämmityksen kiertovesi. Kaikissa oleskelutiloissa on lisäksi ilmalämpöpumput viilennystä ja lämmitystä varten. Talon ulkoseinät ovat eristettyjä, joten lämpö pysyy talvella sisällä ja kesällä kuuma ulkona.

 

Autotallissa uudet eristetyt ovet.

Samalla on uusittu autotallin valaistus ja sähköjärjestelmät. Autotalliin mahtuu hyvin 2 isoa autoa ja sen yhteydessä on lisäksi reilusti varastotilaa, josta on mahdollista rakentaa lisää oleskelu tms tilaa.

 

Valaistuksen ja lämmityksen ohjauksessa on käytetty KNX järjestelmää, joka on internet yhteydessä ja näin käytettävissä puhelimen tai tabletin välityksellä mistäpäin maailmaa tahansa. Voit säätää etänä talon lämmityksen juuri sopivaksi, kun saavut paikalle ja sytyttää valaistuksia tai ohjata kaikkea ajastettuna. Tietoliikenne kaapelointi on tehty kaikkiin huoneisiin. Internet yhteyden jakoboxi sijaitsee kellarin varastohuoneessa. Talossa on asennettuna nopea 300/300Mb valokuitu.

 

Rakennuksen sadevedet ovat asennettujen kourujen ja syöksyjen ansiosta hallitusti johdettu sadevesiviemäreihin.

2017 pihalle on rakennettu huipputyylikäs poreallas-alue suihkuineen, jotka viimeistelevät käynnin saunaosastolta pihalle ja täydentävät upeasti pihan uima-allas alueen.

Puutarha on rakennettu yhdessä puutarhurin kanssa siten, että kukkaloistoa riittä kaikkina vuodenaikoina. Puutarha ja allas hoidetaan kaksi kertaa viikossa.

Pihalle on kaksi automaatti porttia, joista toinen rakennettiin saneerauksen yhteydessä. Tilavalle pihalle mahtuu helposti viisi autoa.

 

Talossa on sector alarmin (entinen alarma universal) toimittama kattava hälytysjärjestelmä.

Tässä on kokonaisuus joka hakee vertaistaan ja vastaa jo nyt talotekniikan puolesta tulevia vaatimuksia, jotka tulevat voimaan uusille rakennuksille 2020 alkaen.

Osana kauppasummaa voidaan hyväksyä Suomessa oleva asunto-osake, auto tai vene tai Espanjassa oleva kiinteistö. Tarvittaessa  myös rahoitusmahdollisuus.

Ota yhteyttä, kysy lisätietoa  ja varaa yksityisesittelysi vaikka virtuaalisesti!

Osoite

 • Kaupunki: Benalmádena
 • Maa/maakunta Espanja, Málaga
 • Kaupunginosa: Benalmádena Pueblo
 • Maa: Espanja

Video

Välittäjä

West Wind Rentals & Properties

Välittäjä

 • West Wind Rentals & Properties
 • +34-639 948 826
 • +34 952 440 035
Näytä välittäjän muita kohteita

Pyydä lisätietoa tästä kohteesta