Vertaa asuntoja

 • Icon
  75631
  Kohdetunnus
 • Icon
  129 m²
  Kohteen koko
 • Icon
  2
  Makuuhuoneita
 • Icon
  2
  Kylpyhuoneita

Kuvaus

Golffarin paratiisi Aurinkorannikolla!
Nyt myytävänä upea ja valoisa kattohuoneisto Benalmadenassa Torrequebradan golfkentän laidalla!

Tämä taloyhtiö on varmasti yksi tasokkaimmista ja tyylikkäimmistä Aurinkorannikolla olevista taloyhtiöistä. Taloyhtiöllä isot upeat puutarha-alueet ja hienot kolmessa tasossa olevat uima-allasalueet vesiputouksineen. Puutarhan viihtyisyyttä korostaa lukuisten istutusten ja palmujen lisäksi puusta tehdyt sillat, kaiteet ja aurinkokatokset sekä alueella olevat luonnonkiviset muurit.

Taloyhtiössä on lisäksi suuri oma asukkaiden käytössä oleva kuntosali.
Allasalueet ovat upea näky sekä päivällä että iltavalaistuksessa ja kaikkialta huokuu taso, tyylikkyys ja rauhallisuus. Vierellä oleva kuuluisa Torrequebradan Golfkenttä tuo ympäristöön vielä oman arvokkaan ja arvostetun lisämausteensa.

Nyt myynnissä olevassa 129 m2 suuruisessa supertarjousasunnossa  on kaksi todella tilavaa ja valoisaa makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta joista toisessa on oma poreallas, eteinen, kodinhoitotila, valoisa olohuone ja suuri hyvin yksityinen näköalaparveke.

Sekä tilavasta olohuoneesta että päämakuuhuoneesta ja täysin varustellusta keittiöstä on hienot maisemat iltapäiväaurinkoon ja Välimerelle.  Toinen makuuhuone terasseineen avautuu aamuauringon puolelle ja siitä on hienot vuoristomaisemat. Asunnossa on hyvin tilava ja valoisa (24 m2) pääterassi josta fantastiset maisemat merelle ja vuorille. Terassi on lounaaseen joten voit nauttia maisemista sekä auringonpaisteesta auringonlaskuun saakka.

Asunnossa on  kanavoitu ilmastointi- ja lämmitysjärjestelmä, makuuhuoneissa integroidut kaapistot, keittiössä laadukkaat kodinkoneet ja erillisessä kodinhoitotilassa sijaitsee lämminvesivaraaja ja pesukone.

Asunnon hintaan sisältyy myös parkkipaikka taloyhtiön alakerrassa sekä suuri varastotila Golf tai muita harrastusvälineitä varten. Autohallista pääsee hissillä suoraan omaan asuinkerrokseen.

Taloyhtiö on aidattu ja alue on hyvin rauhallinen ja turvallinen. Upea Benalmadena Pueblo on kävelymatkan päässä ja lähialueelta löydät myös useat kaupat, Xanit sairaala sekä Benalmadenan kaupunginsairaala, monet Padelkentät, 3 golf kenttää vierellä ja yli 50 kenttää alle tunnin ajomatkan sisällä ja paljon muuta.

Tämä kohde sopii erinomaisesti aktiivisille ja rauhallisuutta sekä tasoa arvostaville joko loma-asunnoksi tai vaikka pysyvämpäänkin asumiseen.

Katso kuvagalleria – ihastu tähän Aurinkorannikon helmeen ja varaa yksityisesittelysi heti vaikka virtuaaliseesti 🙂

Osoite

 • Kaupunki: Benalmádena
 • Maa/maakunta Andalusia, Málaga
 • Kaupunginosa: Arroyo de la Miel, Benalmádena Costa, Benalmádena Pueblo, El Higueron, Fuengirola, La Capellanía
 • Maa: Espanja

Välittäjä

West Wind Rentals & Properties

Välittäjä

 • West Wind Rentals & Properties
 • +34-639 948 826
 • +34 952 440 035
Näytä välittäjän muita kohteita

Pyydä lisätietoa tästä kohteesta