Euroopan paras matkakohde – annatko äänesi Marbellalle?

Julkaistu: 26.10.2021
AsuminenEläminen ja lomailu
add one

Marbellan kaupunki on ehdolla Euroopan parhaaksi matkailukohteeksi vuonna 2022. Voitto tietäisi valtavaa julkisuutta yhtenä maailman parhaista turistikohteista.

Costa del Solilla sijaitseva Marbella on ehdolla matkailusivusto European Best Destinationin parhaaksi matkailukohteeksi vuonna 2022. Valinta tietäisi andalusialaiskaupungille arviolta kymmenen miljoonan euron arvoista mainosarvoa.

Voittajalle on tiedossa julkaisuja sellaisissa arvostetuissa medioissa kuin Forbes, Condé Nast, Yahoo ja Geo. Eteläisessä Espanjassa vierailevien turistien määrät ovat monella paikkakunnalla nousseet jo lähelle lukuja ”ennen koronaa”. Marbellalla on nyt mahdollisuus saada uusi tunnustus, joka kohottaisi matkailijamääriä entisestään.

Merkittävä eurooppalainen vaikuttaja

Asiasta tiedotti tyytyväisenä Marbellan kaupunginjohtaja Ángeles Muñoz, jonka lausuman mukaan kyseessä olisi erittäin merkittävä tunnustus ”Aikana, jolloin kaikki apu tulee tarpeeseen pandemian jälkeen”.

”Ehdolle pääsy on merkittävä uutinen kaupungille ja vahvistaa jo osaltaan mainettamme referenssikohteena niin korkean ostovoiman omaaville matkailijoille kuin vaikuttajille, medialle sekä matkailualan ammattilaisille”, Muñoz korostaa.

European Best Destination on arvostettu matkailualan vaikuttaja. ”Puhumme Brysselissä päämajaa pitävästä portaalista, joka perustettiin vuonna 2009 kulttuurin ja matkailun edistämiseksi Euroopassa. Valtuuskunnassa on mukana yli 300 eurooppalaista yhdistystä sekä Euroopan komission luoma EDEN-verkosto, mikä kertoo nimityksen merkityksestä.”

Puerto Banus, Kuva: Tommie Hansen

Puitteet kohdillaan

Tällä erää Marbella on siis yltänyt yhdeksi ehdokkaaksi – osaksi ainutlaatuisten ja tasokkaiden turistikohteiden 20 kaupungin luetteloa. Muñoz huomauttaa, että pelkkä ehdolle pääsy on aiemmin tiennyt matkakohteille 13–40 prosentin kasvua turistien määrään.

”European Best Destinationsin tavoitteena on lisätä meidänkin alueemme tunnettuutta yhtenä koko maailman parhaista kohteista. Haluamme hyödyntää tätä etua Marbellassa, jossa meillä on mahdollisuus nauttia kadehdittavasta elämänlaadusta, luksuksesta ja ykkösluokan infrastruktuurista”, kaupunginjohtaja vakuuttaa.

Voittaja ratkaistaan verkkoäänestyksellä European Best Destinations sivulla, jota seuraa noin kuusi miljoonaa matkailun ystävää. Äänestys kestää kolme viikkoa: 20. tammikuuta – 10. helmikuuta 2022, ja pääset äänestämään tuona aikana tästä.
”Näiden päivien aikana kannustamme kaikkia antamaan äänensä Marbellalle!”

Lähde: Europapress.es Kuva: Pixabay.com

Jaa:

VR suunnittelee yhteisiä lento-juna-yhteisvuoroja

Rintojen puolesta!

add one