Fuengirola tutuksi vaeltaen 17.2.

Julkaistu: 09.02.2018
Eläminen ja lomailu

Jalkaisin liikkumalla näkee paljon ja samalla kuntokin kasvaa. Vaeltamisesta on tullut suosittu harrastus, johon voi osallistua koko perhe yhdessä. Aurinkorannikolla voi vaellusta harrastaa omatoimisesti tai suunnata järjestetyille vaellusretkille. Fuengirolan kaupunki järjestää kaupunkivaelluksen 17.2., jolloin tutustuaan kaupunkiin.

Fuengirola – joki tutuksi

Tämä uusi vaellusreitti lähtee Elolan urheilukeskuksesta, josta matka jatkuu Fuengirola-joen vartta pitkin Parque  Fluvialle meren rantaan Sohail linnan viereen ja palaa takaisin lähtöpaikkaan. Matkaa kertyy 8 kilometriä.

Fuengirolan urheilutoimen suunnittelemalla kaupunkivaelluksella pyritään innostamaan ihmisiä liikkumaan jalkaisin ja toki samalla tutustumaan myös omaan kaupunkiin. Lähtö on klo 8 aamulla ja mukaan pääsee, vaikka ei ole kaupungissa kirjoilla. Matkaa voi taittaa omaan tahtiin, joten kaikenikäiset ovat tervetulleita. Alle 18 -vuotiailla pitää olla huoltaja mukana.

Osallistumismaksu on 3 euroa ja sillä saa reitille mukaan hedelmäpussin sekä vettä.

Reitille voi ilmoittautua seuraavissa paikoissa

Fuengirolan urheilutoimen toimisto, joka sijaitsee Elolan urheilukeskuksen yhteydessä Calle Mallorcalla. Tässä karttalinkki.

Los Bolichesin kunnantalo, Calle de la Fruta (kauppahallin yläkerta) . Tässä karttalinkki

Vaellusliike La Senda,  Calle Mallorca, 18 . Tässä karttalinkki.

Tiedot ja kuva: Fuengirolan kaupunki

Jaa:

Juhli ystävänpäivää laulutervehdyksen kera

Talvisia tapaksia tarjolla Fuengirolassa 16.2-4.3.18