Happy Finn – suomalaisuuden ytimessä

Julkaistu: 31.10.2019
Eläminen ja lomailu
add one

Kun kolme naantalilaista naista Kirsi Viro, Anne Angervo ja Jenni Rautsala miettivät, mikä tekee suomalaisista maailman onnellisimman kansan luotiin pohja Happy Finn -yritykselle.
-Suomalaisuuden ydin löytyy arkisista onnen hetkistä ja tätä suomalaisuutta haluamme tuoda esille ulkomaalaisille matkailuelämyksinä sekä muistuttaa meille suomalaisille Happy Finn -tuotteiden avulla.

Naantalin marraskuinen lenkkipolku ja räntäsade antoivat alkusysäyksen koko konseptille. Heti aluksi ei olisi uskonut, että yhtälöstä rakentuisi konsepti Happy Finn, mutta kun tarkemmin miettii, on maailman onnellisimmalla kansalla oltava jokin piilotettu salaisuus, jos tällaisessa kelissä elää onnellisena. Ja se salaisuus kuoriutuu esille yllättävän helposti.

-Jos mietimme, mikä on suomalaisten mielenmaisema, on se lähes poikkeuksetta metsä tai mökkisauna järvenrannalla. Adjektiiveiksi löytyvät hiljainen ja rauhallinen ja tuoksuina muistetaan pullantuoksua, naiset listaavat.

Arkiset aidot asiat, jotka tekevät suomalaiset onnellisiksi.

-Mietimme, että myös maahamme saapuvat turistit haluaisivat varmasti kokea aitoa suomalaisuutta eli suunnata hiljaisuuden retkelle, ihmetellä metsää ja tyhjyyttä tai pimeyttä. Nämä meille arkiset asiat ovat monelle suurkaupungista saapuvalle todella eksoottisia elämyksiä.

Yrityksemme järjestää Naantalin alueella retkiä kuten Happy Forest, Happy Design, Happy Home, Happy Activity. Lisäksi kotiinviemiseksi voi hankkia Happy Finn -verkkokaupasta vaikka t-paidan tai kassin muistuttamaan suomalaisuudesta.

Happy Finn-maailmalla

Yrityksen 1- vuotispäivää vietettiin Fuengirolassa tutustuen ulkosuomalaisten onnelaan Aurinkorannikkoon.

-Todellakin vietämme nyt yrityksen ensimmäistä vuosipäivää Kirsi, Jenni ja Anne kertovat. Vuoden aikana on tapahtunut paljon. Messumatka Asunto- ja hyvinvointimessuille eteläiseen Espanjaan toi tuoreille yrittäjille lisää varmuutta tuoteperheen kysynnästä.

-Nämä tuotteet kiinnostavat ulkosuomalaisia ja toki paikalle osui muutamia naantalilaisiakin, jotka olivat iloisia nähdessään kotikaupungin yrittäjiä.

Moni halusi Happy Finn paidan tai kassin tuliaiseksi tai lahjaksi ulkomaalaiselle ystävälle.

-Tämä on tällaista positiivista suomalaisuuden vientiä maailmalle.

Paljon enemmän kuin hauska t-paita!

Vaikka vekkulit paidat ja yksinkertaiset linjat ovat yrityksen ulospäin näkyvin tuote on taustalla suurempi visio kuin verkkokauppa.

-Haluamme yksinkertaisesti nostaa esille onnea tuottavat perusasiat. Suomalaisuuden ytimessä on aitoutta, joka tässä kiireisessä maailmassa liian usein unohtuu. Jos yhdellä tuotteella saadaan hymy huulille ja hetken onni aikaiseksi, olemme tyytyväisiä, silloin Happy Finn -malli toimii.

Lisätietoja: www.happyfinn.com

Jaa:

”Low cost” -luotijunat tulevat Espanjaan vuonna 2020

Menovinkit 1.-3.11.2019

add one