Helppoa autonvuokrausta perheyrityksestä

Julkaistu: 26.01.2018
Eläminen ja lomailu

Valo ja ilmapiiri toivat Nummisen perheen Espanjaan puoli vuotta sitten. Yrittäjiksi ryhtyneet Jelena ja Timo päättivät pysyä alalla minkä osaavat ja perustivat autonvuokrausliikkeen. Jeti Costa Rentalsin kilpailuvalttina on henkilökohtainen palvelu ja joustavuus.

Meillä on ollut täällä Aurinkorannikolla asunto jo kuusi vuotta ja siksi olemmekin käyneet täällä usesti, Timo Numminen kertoo. Valo ja rento ilmapiiri houkuttelivat matkaan yhä useammin ja lopuksi päätimme muuttaa tänne kokonaan, lisää Jelena Numminen. Tulimme puolisen vuotta sitten ja yritys on nyt toiminut nelisen kuukautta.

Vankka kokemus

Nummisilla on pitkä kokemus Suomesta autoalasta ja he päättivätkin jatkaa sitä mitä osaavat. He ovat näiden matkojen aikana vuokranneet autoa useasti, joten heillä on runsaasti kokemusta myös asiakkaan näkökulmasta.

Henkilökohtainen kontakti

Asiakkaat löytävät Jeti Costa Rentalsin pääosin Facebookista, joten meillä on heti henkilökohtainen kosketus heihin kun vaihdamme viestejä, he toteavat. Onkin tärkeää, että asiakkaat tietävät kuka siellä toisessa päässä on, se luo luottamusta molemmin puolin. Me myös haluamme luottaa asiakkaaseen ja toistaiseksi ei yhtään huonoa kokemusta ole sattunut.

Helppous

Sosiaalisessa mediassa keskustellaan usein autonvuokrauksesta ja siihen liittyvistä ongelmista ja monimutkaisesta hinnoittelusta. Me haluamme, että autonvuokraus on helppoa, turvallista ja edullista. Vuokraukselle on vain yksi hinta, joka sisältää kaiken, myös vakuutuksen. Viemme ja haemme autot aina asiakkaalta, vaikka on auton jättö lentokentän parkkiinkin onnistunut. Koska olemme perheyritys ja hoidamme asiat henkilökohtaisesti, niin voimme aina joustaa tapauskohtaisesti, painottaa Timo. Meillä ei oteta varausmaksua ja omavastuukin on vahingon sattuessa korkeintaan 350e. Tämä on psykologinen asia. Kun kuski tietää, että vahingon sattuessa hän on korvausvelvollinen se kummasti laittaa ajamaan varovaisemmin.

Lisätarvikkeet kerralla

Matkailija tarvitsee nykyään monenlaista lisätarviketta ja ettei niitä tarvitse erikseen lähteä hankkimaan, niin me otimmekin heti alussa vuokralle kaikenlaisia apuvälineitä. Lasten rattaista ja matkasängystä syöttötuoliin ja tietenkin vauvankaukalot ja lastenistuimet löytyvät autoon, Jelena luettelee. Meillä on myös senioriscootteri ja golfbägejä.

Jokaiselle jotakin

Timo on ostanut 15 vuokra-autoksi sopivaa kulkupeliä,valikoimaan on otettu monen merkkisiä autoja. Tietenkin pari avoautoa pitää olla ja pakettiautokin löytyy. Paljon on kysytty 7h tila-autoa, joten sellainen tuleekin valikoimaan ensi kuussa. Sille on jo nyt runsaasti varauksia, sanoo Timo. Enemmän olisi kysyntää kuin on autoja ja asiakkaat ovat tulleet jo uudestaan varaamaan autot tuleville matkoilleen.
Ilmeisesti konsepti on sitten kohdallaan.

Jaa:

Davis Cup tuo Marbellaan miljoonatulot

Mantelinkukkien päivä Guarossa