Alue-esittelytEläminen ja lomailu

Leirintäaluemajoitusta Malagan alueella

Julkaistu: 03.08.2017

Leirintäalueilla majoitutaan teltassa tai vuokrataan alueelta mökki. Yleensä alueella on myös matkailuvaunupaikkoja. Edullisimmillaan leirintäalueella voi majoittua maksamalla vain 4 € / hlö / vuorokausi. Telttatapaikasta maksetaan erikseen. Diariosur -lehti listasi muutamia Malagan alueelta löytyviä leirintäalueita. Mukana on myös karttalinkki retkeilyn helpottamiseksi.

VENTA DE SAN JUAN (JUBRIQUE)

Genal -joen varrella sijaitseva leirintäalue, jossa voi majoittua teltassa, asuntovaunussa tai vuokrata bungalowin tai valita yöpaikaksi maatilamajoituksen.
Kartta

CABAÑAS DE JIMERA DE LÍBAR

Guadiaron laaksossa sijaitseva leirintäalue tarjoaa myös mökki- ja maatilamajoitusta. Luonnonrauhan lisäksi alueella on tarjolla myös aktiviteetteja kuten hevosratsastusta tai melontaa. Vilvoittumaan voi pulahtaa jokeen tai alueen omaan uima-altaaseen.
Kartta 

LA VIÑUELA

Tekojärven rannalla sijaitseva leirintäalue tarjoaa paikkoja asuntovaunuille sekä bungalow majoitusta. Alueella on oma uima-allas ja ravintola jossa tarjoillaan paikallista ruokaa. Sisämaassa voi viettää lomaa veden äärellä mutta suunnata myös  meren rantaan. Lähimmälle rannalle ajaa 20 minuutissa.
Kartta

CABOPINO (MARBELLA)

Artolan dyyneiltä noin viiden minuutin päässä sijaitseva leirintäalue on palveluiltaan monipuolinen. Alueella on muun muassa kaksi uima-allasta joista toinen on katettu. Lisäksi retkeilijöille on valittavana kolme ravintolaa sekä seikkailupuisto.
Kartta 

ALMANAT (ALMAYATE COSTA)

Velez -joen suistossa sijaitsevalle leirintäalueelle suuntaavan ei tarvitse paljoa vaatteita pakata mukaan, sillä kyseessä naturistialue ja leirintäalueelta on suora pääsy nudistirannalle. Alueella on rantaravintola joka on myös syntymäasussa liikkuville varattu, kaksi kahvilaa sekä kaksi uima-allasta, joista toinen on lämmitetty. Lähellä sijaitsee toinen leirintäalue Almayate joka ei toimi naturismin ajatusten mukaan.
Kartta

Katso tästä aiemmin julkaistu artikkeli Espanjan nudistirannoista

BELLA VISTA (MANILVA)

Luksusleirintäalue on kooltaan yli 25000m2 ja palstat joille majoitutaan ovat 120m2 suuruisia. Yhteistiloina ovat uima-allas, kauppa, oma rantaravintola sekä lasten leikkialue. Lähellä on Duquesan linnoitus ja satama.
Kartta

LAGUNA PLAYA (TORRE DEL MAR)

Velez-joen varrella sijaitseva leirintäalue on erinomainen paikka nauttia luonnosta, vaeltaa tai keskittyä vesiurheiluun. Alueella voi telttailla tai majoittua asuntovaunussa tai vuokrata bungalowin. Alueella on uima-allas ja lasten leikkialue.
Kartta

Tiedot ja kuvat: Diariosur

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa:

Kotini Espanjassa: Uusi neliapilatalo Costa Blancalla

Espanjan terveydenhuolto maailman huipputasoa