Luksusleirintäalue Andalusian suosituimmalle alueelle

Julkaistu: 11.05.2022
AjankohtaistaEläminen ja lomailuUusimmatVideot>Ajankohtaista -videot

Aurinkorannikon vetovoima liikkuvien matkailijoiden parissa on huomattu. Monipuolinen leirintäalue nousee Mijasin ja Fuengirolan rajalle. Paikkoja on asuntoautoille ja teltoille sekä mökkimajoitusta. Palveluita tulee neljän tähden tasoisesti.

Mijasin kaupunki on myöntänyt rakennusluvan leirintäalueelle, josta on tarkoitus tulla Aurinkorannikon ensimmäinen luksustasoinen leirintäalue.

40 -vuotta vanha Mijas-Fuengirola camping -alue on päätetty kunnostaa uudelleen neljän tähden leirintäalueeksi. Uudella alueella on pinta-alaa 40 000m2 ja sinne tulee 195 tonttia. Näistä 105 varataan asuntoautolle, 72 osoitetaan teltoille ja vuokrattavissa on 18 mökkiä. Pienimmän tontin koko tulee olemaan 70m2. Koko projektin kustannusarvio on 1,1 miljoonaa euroa.  Palveluita alueella tulee olemaan runsaasti: ravintola, kokoontumistila, pelihuone, kauppa, lasten leikkitilat, urheiluvälineitä, parkkialue sekä uima-altaat lapsille ja aikuisille.

Koko alueen infrastruktuuria tullaan parantamaan, ja se tulee hyödyntämään myös naapuruston asukkaita, totesi Mijasin kaupunginvaltuutettu Andrés Ruiz (pääkuvassa vasemmalla) projektin esittelytilaisuudessa. Vanhojen rakennusten purkaminen on jo aloitettu.

Leirintäalueelle tulee kolme sisäänkäyntiä katujen calle Tejón, camino la Ponderosa sekä calle de los Chopos kautta. Alue sijaitsee aivan rannan, koirarannan sekä Miramar ostoskeskuksen läheisyydessä, joten se on ihanteellinen matkailijan kannalta.

Matkailuautot ovat jo vuosia pysäköineet Aurinkorannikolla erilaisille ”villeille ja puolivilleille” alueille. Kimmo Suhonen kertoo videolla matkailuautoilijan arjesta ja yhteisöllisyydestä Mijasin La Calan parkkialueella.

Lähde
andaluciainformacion.es

Kuva
Mijas Ayuntamiento

Jaa:

Fuengirolassa eläimen adoptoinnin kustannukset kaupungin piikkiin

Taidekurssille Espanjan valoon ja tunnelmaan