Parasta ennen – elintarvikkeita alennuksella

Julkaistu: 03.04.2017
Eläminen ja lomailu
add one

Portugalilainen yritys Good After myy tuotteita, joiden viimeinen myyntipäivä on mennyt umpeen. Tuotteita myydään 30-70% alennuksella.

Espanjaan tammikuussa rantautunut yritys markkinoi elintarvikkeita, joiden viimeinen myyntipäivä on ylittynyt, mutta tuotteet ovat edelleen kuluttajalle täysin turvallisia. Merkit kuten Bimbo, Gallina Blanca, Buitoni, Nescafé, Guillón, Cadbury, Revlon tai Haribo löytyvät Good After –valikoimasta jopa 70% kauppahintoja edullisemmin.

Myynnissä on elintarvikkeita, juomia, terveys- ja hyvinvointituotteita, ekotuotteita, kauneudenhoito- ja hygieniatuotteita, koti-ja puutarhatuotteita, eläintuotteita sekä kansainvälisiä ruokatuotteita. Valikoimassa ei ole tuoretuotteita.

Yrityksestä korostetaan, että elintarviketuotteissa on kahdenlaisia etikettejä. Consumir hasta (Parasta ennen), joka kertoo tuotteen maksimikestoajan, päivämäärän jonka jälkeen tuotteita ei voi myydä eikä nauttia. Etiketti, jossa annetaan suositus Consumir preferentemente antes de (Suositellaan nautittavaksi ennen) kertoo tuotteen minimisäilyvyysajan, jolloin tuottaja takaa tuotteelle maksimilaadun. Tuote on edelleen täysin turvallinen nautittavaksi suositusajan umpeuduttuakin.

Tammikuussa Good After yritys avasi logistiikkakeskuksen ja varaston Oporteen. Tilauksen toimitetaan 48 tunnin kuluessa ja kuljetus maksaa 4,95 euroa. Yli 49 euron tilaukset toimitetaan ilman kuljetusmaksua. Sosiaalisen median ja puskaradion välityksellä toteutettu markkinointi on tuonut online kauppaan hintatietoisia asiakkaita erityisesti Madridin, Katalonian, Baskimaan ja Malagan alueilta. Parissa kuukaudessa yritys on saanut 23 000 facebook seuraajaa.

Tiedot: Diariosur

Jaa:

Pyöräillen Aurinkorannikolla

Espanjan Asuntomessujen luennot ja näytteilleasettajat

add one