Ruta de la tapa -ilta Mijas Pueblossa on erinomaista ajanvietettä

Julkaistu: 19.08.2021
Blogit ja kolumnitEläminen ja lomailu

Mikä onkaan mukavampi tapa viettää elokuista arki-iltaa kuin tehdä hyvässä seurassa tapaskierros Mijaksen valkoisessa kylässä. Vaellella kylän kapeilla kaduilla, tuntea auringon kuumentamien seinien hehku, kuunnella kiireettömien turistien ja paikallisten puheensorinaa, ja varautua siihen, että seuraava suunniteltu kohde onkin niin täynnä, että suunta vaihtuu ensin seuraavaan.

“Ruta de la tapa” järjestetään Mijas Pueblossa jo 13. kerran. Joka tiistai- ja torstai-ilta klo 19.30 eteenpäin heinäkuun alusta aina elokuun loppuun saakka on tarjolla ravintolan tai jäätelökioskin oma tapa, joka vaihtuu vuosittain. Tänä vuonna mukana on yhdeksän ravintolaa ja kaksi jäätelökioskia.

Aloita mistä haluat! Saat ensimmäisestä paikasta mukaasi “Ruta de la tapa” -passin, jossa on merkitty kaikki tämän vuoden tapaspaikat. 2,50 eurolla saat toivomasi juoman ja tapaksen. Tarjottavalle tapakselle ei ole vaihtoehtoa, vaan se on se yksi ja ainoa. Paikat kilpailevat keskenään, kuka saa parhaimman tapaksen tittelin.

Tapahtumassa on mukana yhdeksän ravintolaa ja kaksi jäätelökioskia.

Lähtiessäsi pyydä leima passiin. Jos jaksat kerätä kaikista paikoista leiman, voit äänestää mieleisimmän tapaksen ja palauttaa passin Mijaksen turistitoimistoon. Palauttaneiden kesken arvotaan palkintoja 31.8.

Harva jaksaa samana iltana kerätä kaikkia leimoja, mutta Mijakseen voi palata aina uudelleen ja uudelleen ja jatkaa leimojen keräämistä. Sitten siinä käy vielä niin, että jalat kuljettavat toistamiseen siihen mieleisimpään tapas-paikkaan! Elokuisten iltojen muistot kantavat vielä pitkälle syksyyn!

Teksti: Maarit Paaso

Jaa:

Koronatartuntojen määrä laskenut Aurinkorannikolla

Lomamatkoja varataan nyt innolla