Sofiaopiston syksy 2017 alkaa

Julkaistu: 05.10.2017
Eläminen ja lomailuVideot
add one

Aurinkorannikon Sofiaopiston ovet aukeavat tänään syyskaudelle. Avajaiset  ovat tänään ja ilmoittautuminen on käynnissä.

Sofiaopisto on suomalaistyyppinen työväenopisto, jossa voi harrastaa monipuolisesti. Kursseja on niin Aurinkorannikolla asuville kuin myös lyhyemmän ajanjakson turisteille. Meillä oli toimintaa koko kesän, kertoo opiston toiminnanjohtaja Minna Kantola. Tänään kuitenkin virallisesti avaamme syyskauden. Sisääntulohalli on raikas tuoreessa maalissa ja lattiakin on saanut uudet laatat.

Torstain 5.10 avajaisisten ohjelmassa mm. lasten espanjan kielen ryhmä, tanssinopettaja Anna Sainila ohjaa tanssituokion lapsille ja myös aikuisille sekä opettaja Jorge Segura Lopez ja opiskelija Arja Välimäki esittävät argentiinalaisen tangon. Paikalla ovat myös opiston Sofiaopiston opettajat.

Uutuutena ohjelmassa on runsaasti erilaisia tanssikursseja ja vielä ensi viikolla Anna Sainilan tanssitunnit ovat ilmaisia. Anna on tuttu Tanssii tähtien kanssa –ohjelmasta. Myös koiran omistajille tai lemmikkieläimestä haaveileville on tulossa kursseja. Entiseen tapaan mukana myös liikuntaa ja espanjankielen tunteja. Koko ohjelmisto selviää opiston sivuilta sofiaopisto.net.

Videolla Sofiaopiston toiminnanjohtaja Minna Kantola kertoo syksyn ohjelmasta.

Jaa:

Yritykset lähtevät Kataloniasta

Tavalliset turistit roskienkeruussa

add one