AsuminenEläminen ja lomailuOstaminen ja vuokraaminenRemontointi ja rakentaminenSisustus ja puutarhaTerveys- ja hyvinvointi

Suomalainen messuviikonloppu Fuengirolassa 19.-20.10.2018

Julkaistu: 24.09.2018

Lokakuun kolmas viikko on Aurinkorannikon suomalaisille vuoden vilkkain viikko. Espanja.Comin järjestämät Asunto- sekä Terveys- ja hyvinvointimessut keräävät rannikolla asuvat, syyslomaa viettävät suomalaiset ja Fugefest-vieraat tutustumaan alueen palveluihin.

Messutapahtuma on oiva tapa tutustua paikallisiin yrittäjiin ja palveluihin. Asiantuntijaluennot ja näytteilleasettajien osastot tarjoavat elämysten ja ideoiden lisäksi paljon tietoa niin asumiseen ja asunnon ostoon, kuin kauneuteen, terveyteen ja hyvinvointiin liittyen. Osastoilla pääset keskustelemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivimmista ratkaisuista.

Espanjan Asuntomessut pe 19.10. klo 11-18

 

Jos toiveissa on muutto Espanjaan – tai asut jo auringossa, ei näitä messuja kannata jättää väliin. Espanjan Asuntomessuilla tapaat eri toimialojen ammattilaisia, joilla on kokemusta, ammattitaitoa, tietoa sekä palveluita asumiseen Espanjassa.  Saat lisäksi ajankohtaista tietoa muun muassa espanjalaisesta lainsäädännöstä, verotuksesta sekä paikallisesta kulttuurista. Katso lisätietoa espanjanasuntomessut.com.

Espanjan Terveys- ja Hyvinvointimessut la 20.10. klo 10-17

Lauantaina on luvassa hauska päivä koko perheelle. Luennoilla kuulet tuoreinta tietoa paikallisilta asiantuntijoilta ja voit keskustella ammattilaisten kanssa mieltä askarruttavista aiheista. Tarjolla on tiedon lisäksi maistiaisia, näytehoitoja, tuotetarjouksia ja pikakampauksia. Katso lisätietoa espanjanterveysjahyvinvointi.com.

Tapahtumapaikkana on Hotelli Las Palmeras, Calle Martinez Catena, 6 Fuengirola.

Liput maksavat 5 €/päivä, tuplalippu molemmille messuille yhteensä 8 €.
Lippuja ovelta tai ennakkoon 8.10.2018 alkaen SanDelista.

Messukilpailun palkintona loma kahdelle Espanjassa

Osallistu messukilpailuumme 21.10.2018 mennessä ja voit voittaa 1 000 euron arvoisen lomamatkan (lennot ja majoitus) valintasi mukaan Costa del Solille tai Costa Blancalle. Lohdutuspalkintona arvomme kymmenen Espanja.Com-tuotepakettia.

Osallistuminen on helppoa! Löydät kilpailun Facebook-sivuiltamme. Tykkää videosta ja kerro kommenteissa kenet ottaisit matkalle mukaan räpsimään lomakuvia kanssasi ja kummalle rannikolle lähtisitte. Jaa kilpailu myös ystävillesi, niin hekin voivat osallistua.

Kilpailuun voi osallistua myös rekisteröitymällä osallistujaksi yhdelle kuudesta Koti Espanjassa -kiertueen paikkakunnista Suomessa 1.-7.10.2018.

Lisätietoa kilpailusta ja kilpailun säännöt löydät täältä.

Jaa:

Asuntosijoittajaksi Espanjaan?

Sähkön hinta huipussaan