Vertaa asuntoja

Black Friday kiinteistömarkkinoilla

Black Friday kiinteistömarkkinoilla

  • 23/11/2017

Joulumyynnin raju lähtölaukaus Black Friday tuo alennukset myös kiinteistömarkkinoille. Alennukset jatkuvat usein vuoden loppuun asti. Pankit kuten Bankia, Cajamar, Casaktua ja Sareb pyrkivät realisoimaan myymättömiä kiinteistöjään ja antavat alennuksia asuntojen lisäksi myös autotalleista, varastoista, liikehuoneistoista ja teollisuushalleista. 

Alennuskampanja tuo perinteisesti alennuksia kiinteistön hintoihin, mutta myös muunlaisia​ lisäetuja​. Ostaja saattaa saada ilmai​s​en kauppakirjan te​on​ tai ​vaikka uu​den​ maalipin​nan​ asuntoon.

Cajamar myy vuoden loppuun saakka 4000 kiinteistöä jopa -40% alennuksella. Asuntojen lisäksi myynnissä on liikehuoneistoja ja teollisuushalleja.

Bankian ”Lucky Days” kampanja jatkuu marraskuun loppuun saakka ja myynnissä on 2600 asuntoa ja 640 muuta kiinteistöä rajuin alennuksin.

Liderbank pyrkii realisoimaan 500 uutta asuntoa Asturiasin, Castilla la Manchan sekä Valencian alueella. Alennuksia tarjotaan myös vuokra-asunnoille.

Sareb tarjoaa asunnonostajalle ilmaisen kauppakirjanteon 15.12. asti ja muita alennuksia vuoden loppuun saakka solmituille kiinteistökaupoille. Suurin osa Sarebin myyntikohteista on Valenciassa, Andalusiassa, Murciassa, Kataloniassa sekä Castilla la Mancan ja Madridin alueilla.

Casaktua aloittaa oman Black Friday kampanjansa ja laskee 4000 kiinteistön hintoja niin että keskihinta on 68 000 euroa. Alennus asunnoissa on noin -20%. Myös autotallit, varastot, tontit, liiketilat ja varastohallit ovat noin -30% alennuksessa. Suurin osa tarjonnasta löytyy Andalusian, Valencian, Murcian, Castilla-La Manchan, Baleaarien, Katalonian. Castilla y Leonin, Aragonim, Galician, Asturiasin, Extremaduran ja Kanariansaarten alueilla.

​Myös perinteiset kiinteistönvälitysliikkeet osallistuvat Black Friday kampanjointiin tarjoamalla asiakkaille lisäetuja kuten kauppakirjojen tai asunnon rekisteröinnin teon ilmaiseksi tai pieniä asuntoon liittyviä rahanarvoisia lahjoja kuten maalauksen tai pieniä remontteja.

Tiedot: idealista.com