Vertaa asuntoja

Lokakuu on ostoskuu

Lokakuu on ostoskuu

  • 24/10/2016

Kuun lopussa innostetaan kuluttajia ostoksille niin uutuuksien kuin alennuksien avulla. Ikea avaa pop up -kauppoja Madridiin ja Barcelonaan ja Malagan kongressipalatsissa vietetään 12. kerran järjestettävää Outlet–tapahtumaa.

Lokakuun viimeisellä viikolla 21 – 30.10 voi Madridissa ja Barcelonassa piipahtaa Ikean väliaikaisiin pop up -kauppoihin! Näiden päivien aikana ruotsalainen huonekalujätti tuo kaupunkien keskustoihin pieniin liiketiloihin lähelle kuluttajia tuotteita, joita ei jättimyymälöissä tai Espanjan rajojen ulkopuolella ole myynnissä. Kaupat ovat osa juhlavuoden tapahtumia, sillä Ikea avasi ensimmäisen liikkeensä Espanjaan 20 vuotta sitten. Katso tästä pop up -kauppojen yhteystiedot.

Malagan kongressipalatsi täyttyy 28 – 30.10. merkkituotteista kuten Adidas, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Ray Ban, Vans, Levi’s, Lois, New Balance, Oakley, Salsa Jeans, Quicksilver, RipCurl, DC, Vans, Billabong, O’Neill…
Outlet -tapahtumassa tuotteita myydään -70% -90% alennuksilla ja tapahtuman suosiosta kertoo, että Feria Outlet Malaga järjestetään jo 12. kertaa. Katso tästä lisätietoja.

Kauppakeskuksissakin voi yllättää itsensä aletankoja penkomasta, sillä monet liikkeet ovat käynnistäneet ns. välikausi alennusmyynnin vauhdittamaan syksyn kuukausien myyntiä.

Tiedot: idealista.com, ikea.es, outletmalaga.com

Close