Vertaa asuntoja

Vauhtia ja hauskanpitoa trampoliinipuistossa

Vauhtia ja hauskanpitoa trampoliinipuistossa

  • 12/03/2019

Malagan uusi Altituden trampoliinipuisto takaa liikuntahetken, hauskanpitoa ja paikan vaikka syntymäpäivän viettoon.

Malaga Nostrum kauppakeskuksen yhteydessä sijaitseva trampoliinipuisto on kooltaan 3000 m2 ja näihin neliöihin mahtuu satoja neliöitä trampoliineja, hyppypaikkoja, yli 10 metrin liukumäki, tasapainoilua tai vaikkapa koripallon heittoa, toki trampoliinilla hyppien.

Liikunnan riemua

Uusi puisto on siisti, valoisa ja paikalla on myös useita valvojia. Trampoliinopuiston hyppyajat alkavat puolen tunnin välein ja ennen puistoon pääsyä valvoja kertoo malttamattomille lapsille puiston ohjeet. Vaikka into juosta trampoliineille on suuri jaksavat kaikki keskittyä ohjeisiin. Altitude puiston työntekijän antamat ohjeet kieltämättä kuunnellaan tarkemmin kuin vanhemman kertomat säännöt.

Vauhdikas tunti alkaa kirjaimellisesti juosten trampoliini matolla, hyppien siirrytään tasapaino taistoon ja superlonimereen. Välillä voi heittää kopipalloa koriin tai testata hyppykorkeutta kosketusseinälle. Puisto tarjoaa liikkuvaa hauskanpitoa mainiolla tavalla.
Aivan perheen pienimmille hyppypuisto ei sovi mutta kouluikäiset ovat trampoliinipuistoikäisiä mainiosti teinivuosiin asti. Hyppiminen tekisi terää toki aikuisellekin!

 

Pieniä käytännön vinkkejä

Altitude trampoliinipuistoon voi varata hyppyajan etukäteen. Jos kyseessä on isompi ryhmä tai ajankohta on viikonloppuna, on etukäteen ajan varaaminen viisas valinta. Puisto on viikonloppuisin ahkerassa käytössä. Rauhallisimmat hyppyajat löytyvät arkipäiviltä.

Hyppyajat myydään tunneittain; viikolla tunti maksaa 8 euroa ja viikonloppuisin 10 euroa.
Jokaisen puistovieraan tulee allekirjoittaa kirjallinen suostumus jossa sitoutuu noudattamaan puiston sääntöjä ja käytännössä lupautuu hyppimään puistossa omalla vastuulla. Lasten osalta suostumuksen allekirjoittaa huoltaja. Yhden kerran täytetty lomake säilyy tiedostoissa ja löytyy vierailijan nimellä seuraavilla hyppykerroilla.

Puistossa liikutaan sukkasillaan, ja sukat tulee olla puiston omat jarrusukat. Kahden euron hintaiset sukat kannattaa pitää tallessa seuraavaa hyppykertaa varten.
Puistovieraiden hyppyaikaa kontrolloidaan erivärisin rannekkein. Eli kun aika on lopussa kuulutetaan esimerkiksi vihreiden rannekkeiden ajan päättyvän. Valvojat näkevät näin helposti kenen vuoro on jo päättynyt.

Aikuiset pääsevät mukaan trampoliinipuistoon maksavan lapsen mukana ilmaiseksi kunhan muistaa pyytää lipunostonyhteydessä rannekkeen. Ilman ranneketta alueelle ei ole pääsyä.