Vertaa asuntoja

Vesipuisto koirille

Vesipuisto koirille

  • 12/08/2018

Espanjassa koiratkin pääsevät nauttimaan vesielämästä niin koirarannoilla kuin pelkästään koirille suunnitellussa vesipuistossa.


Barcelonassa sijaitseva CAN JANÉ on Espanjan ensimmäinen vesipuisto, jossa karvakaverit pääsevät leikkimään lukuisissa uima-altaissa, laskemaan vesiliukumäkiä ja nauttimaan muuten vaan vesileikeistä.

CAN JANÉ sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä Barcelonasta ja tarjoaa vesipuiston lisäksi myös täyden palvelun koirahotellin ja koulutuskeskuksen. Kuuden hehtaarin alueella on majoitustiloja koirille, kuntoutusaltaat, koirakoulu sekä puistoja, joissa lemmikit taatusti viihtyvät.

Kesän vetonaula koirien vesipuisto on avoinna kesäsesongin ajan päivittäin aina syyskuun puoleen väliin asti, jonka jälkeen puistopäivän voi viettää viikonloppuisin aina lokakuun loppuun asti. Nettikaupassa hinta koiralle ja yhdelle henkilölle on 15 euroa / päivä. Lisähenkilöt maksavat erikseen (6 euroa) ja lisäkoirat (5 euroa).

Madridin läheisyydessä sijaitseva Campus Perruno-keskus on yli 9000 m2 suuruinen koirapuisto, joka tarjoaa myös uima-altaan koirille. Viime vuonna avattu suuri allas tuo virkistystä kesään ja mahdollistaa myös kuntoutusta lemmikeille. Toimintapäivä Campus Perrunossa maksaa koiralta ja yhdeltä henkilölle on 15 euroa / päivä. Lisähenkilöt maksavat erikseen (10 euroa) ja lisäkoirat (5 euroa).

Koirarannat suosittuja

Jos matka koirien vesipuistoon on pitkä, voi lemmikin kanssa virkistäytyä kesäpäivinä myös rannalla. Kesäsesonkina koirien vieminen yleisille rannoille on kuitenkin kiellettyä suuntaa siis koirarannoille joita löytyy eri puolilta Espanjan. Katso tästä lähin koirarantasi ja lue tästä aiemmin koirarannoista kirjoitettu artikkeli.

Tiedot ja kuvat: Red Canina , Campus Perruno 

Close