Vertaa asuntoja

Voittomatkalta jokaiselle jotakin

Voittomatkalta jokaiselle jotakin

  • 20/07/2019

Espanja.com -kilpailun voittaja Eila Kauppinen vietti perheensä kanssa viikon Espanjan Aurinkorannikolla. “Benalmádena yllätti myönteisesti. Kaupunki tarjoaa monipuolisesti lomatekemistä rantaelosta kulttuuriin, Andalusian arkkitehtuurista luonnon kauneuteen.”

– Viihtyisä asuntomme sijaitsi kauniissa Benalmádenan huvivenesatamassa aivan hiekkarannan tuntumassa. Sieltä oli helppo liikkua eri suuntiin, kertoo Eila.

Helteisen viikon aikana katselimme päivittäin ympäristöä kävellen monta kilometriä rannan tuntumassa. Lounaaksi nautimme usein mereneläviä eri chirinquitoissa. Suosikkeja olivat erityisesti “langostinos al pil-pil” ja “almejas a la marinera”. Meidän makuumme parhaat rantaravintolat löysimme Torremolinoksen puolelta Carihuelasta, joka oli muutoinkin alueena viehättävä.


Vietimme myös yhden retkipäivän tutustuen Benalmádena Puebloon ja sen nähtävyyksiin. Kotimatkalla jäimme viettämään iltaa Tivoliin. Kauniisti rakennetulla huvipuistoalueella on yli 30 laitetta. Suosikkilaitteemme olivat törmäilyautot ja “tukkijoki”.

Nyt matkan jälkeen kysyin pojilta, mitä jäi mieleen. Toinen pojista totesi: “Perhostalo (Mariposario de Benalmádena) oli ihan parasta; kiva tunnelma ja paljon kauniita, eri värisiä ja kokoisia perhosia”. Toinen nautti eniten minigolfin pelaamisesta Sea Lifen katolla ja uimisesta. Minulle jäi parhaiten mieleen Benalmádena Pueblo valkoisine taloineen ja kapeine kujineen. Sieltä avautui myös mahtavat maisemat niin Benalmádenan kuin Fuengirolan suuntaan.


Me kaikki iloitsimme voittomatkasta: Espanjan lämmöstä ja auringosta, espanjalaisesta elämänmenosta ja meren läheisyydestä. Viikko oli todella onnistunut – jokaiselle jotakin. ¡Gracias!

Espanja.com-kilpailun voittaja arvottiin Koti Espanjassa -tapahtuman postauksista 24.3.2019 klo 23:59 mennessä tykänneiden, sekä tapahtumassa vierailleiden kesken. Arvonta suoritettiin 25.3.
Matkapaketin (lennot, majoitus, lentokenttäkuljetus) tarjosivat West Wind Rentals & Properties (elponiente.com) sekä 360Hometour (360hometour.net).

Uusia kilpailuja on tulossa, seuraa facebook-sivujamme  ja tilaa myös ilmainen Espana.Com Uutiskirje, pysyt ajantasalla Espanjan tapahtumista!

Kuvat: Eila Kauppisen kotialbumi

Liity keskusteluun