Vertaa asuntoja

Asuntoshoppailua Madridissa

Asuntoshoppailua Madridissa

  • 26/10/2012

Torstaista sunnuntaihin (25-28.10) kestävä II Feria Hipotecasa Madridissa tuo tarjolle tuhat asuntoa tarjottuna puoleen hintaan. Viikonloppuna on myös toinen tapahtuma El Salon de la Vivienda de Madrid (26-28.10), joka tarjoaa asuntoja jopa 65% alennuksella.

Tapahtumissa on mukana niin ykkös- kuin kakkosasunnoksi suunnattuja kiinteistöjä Madridin keskustasta aina vuoristo ja rannikkoseudun vapaa-ajan alueille.

Ibercaja on tiedottanut, että viikonlopun aikana Hipotecasa tapahtumassa solmituille kaupoille annetaan rahoitus jopa 100% saakka. Kävijöitä houkutellaan myös autoarvonnoin. Pelkästään vierailemalla tapahtumassa voi lähteä kotiin Renault Twizyn omistajana. Lisäksi asunnon ostajien kesken arvotaan Renault Clio Expresion.

El Salon de la Vivienda tapahtumassa on tarjolla asuntoja Madridin alueen lisäksi myös ulkomailta, kuten Marokosta ja Ecuadorista. Vaihtoehtoina on myös nuorille suunnattuja asuntoja (Plan de Vivienda Joven), sekä vuokramahdollisuuksia.

Vuodenvaihteessa tapahtuva arvonlisäverotuksen korotuksen neljästä prosentista kymmeneen uskotaan vauhdittavan loppuvuoden asuntokauppaa.

Tapahtumapaikat ja ajankohta:

La II Feria Hipotecasa
Palacio de Congresos de Madrid
25-28.10.2012

El Salón de la Vivienda de Madrid
Pabellón de Convenciones de la Casa de Campo
26-28.10.2012 (avataan 26.10 klo 15)