Vertaa asuntoja

Cristiano Ronaldon uusi hotelli avasi ovensa Madridissa

Cristiano Ronaldon uusi hotelli avasi ovensa Madridissa

  • 14/06/2021

Jalkapallotähti Cristiano Ronaldon uusi hotelli Pestana CR7 Gran Vía Madrid avasi ovensa 7. kesäkuuta, nimensä mukaan kaupungin tunnetulla Gran Vía -ostoskadulla.

Tämä on Pestana CR7 Lifestyle Hotels -brändiketjun ensimmäinen hotelli Portugalin ulkopuolella, seuraten Lissabonissa ja Funchassa, Madeiralissa aikaisemmin avattujen hotellien menestystä. Se on myös Pestana-ketjun toinen hotelli Madridissa, Pestana Plaza Hotels -brändiin kuuluvan Pestana Plaza Mayorin jälkeen.

Hotellissa on tarjolla 168 huonetta.

Madridin pääostoskadulla sijaitsevaan hotelliin on investoitu 13 miljoonaa euroa. Vuonna 1923 rakennetussa rakennuksessa on 168 huonetta, jotka on jaettu kymmeneen kerrokseen. Kerroksista kaksi on omistettu terassibaarille sekä uima-altaalla varustetulle auringonottoalueelle.

Hotellista löytyy mm. urheilubaari sekä pizzeria.

Hotellin 9. kerroksessa, joka on avoin kaikille, sijaitsee bisneksen gastronomiapuoli, johon kuuluu urheilubaari, pizzeria ja kaupungin ainoa kattoterassi, josta on 360-asteen näkymät.

Rakennuksen kattoterassilta on 360-asteen näkymät kaupunkiin.

Lehdistötiedotteen mukaan myös urheilulla on “erittäin tärkeä merkitys” jalkapallotähden uudessa hotellissa, ja sieltä löytyykin myös kuntosali, ja hotelli pyrkii mainostamaan laajaa harjoittelu- ja urheilutoimintaa.

Lähde: Idealista, kuvat: Pestana Hotel Group

Liity keskusteluun