Vertaa asuntoja

Esiintyjän asiaton käytös perui konsertin Fuengirolassa

Esiintyjän asiaton käytös perui konsertin Fuengirolassa

  • 13/07/2020

Fuengirolan kaupunki pitää tiukkaa linjaa koronamääräysten kanssa. Eilinen konsertti Mare Nostrumissa peruttiin viime hetkellä, koska esiintyjä ei suostunut käyttämään hengityssuojainta fanitapaamisessa.

Fuengirolan kaupungin viranomaiset ja konserttijärjestäjät peruivat sunnuntaina 12.7  päivällä illaksi järjestetyn konsertin.  Reggaeton-tähti Omar Montes kumppaneineen ei suostunut noudattamaan hengityssuojaimia koskevia sääntöjä faniensa keskellä saman päivän aamuna järjestetyssä hyväntekeväisyystilaisuudessa.

Konsertin oli määrä toteutua sunnuntai-iltana Fuengirolan kaupungin ylläpitämällä Mare Nostrum -ulkoilma-areenalla Castillo Sohailissa (pääkuva), mutta kaupungin kulttuuriasioista vastaavan valtuutettu Rodrigo Romeron mukaan esiintyminen peruttiin artistin ja hänen yhtyeensä epäasiallisen ja vastuuttoman käytöksen takia

”Fuengirola on turvallinen kaupunki, jonka asukkaat noudattavat kiitettävästi terveysviranomaisten ohjeita ja määräyksiä. Siksi emme ole valmiita hyväksymään, että ponnistelumme heitettäisiin hukkaan kenenkään vastuuttoman käytöksen takia.  Se koskee sekä kaupunkia yleensä että Mare Nostrum – Edición Limitada -konsertteja, jonka järjestämiseksi terveysmääräysten puitteissa on panostettu paljon tänä kesänä”, Rodrigo Romero sanoi El Español -lehdelle antamassaan haastattelussa.

Konserttilipuista palautetaan rahat takaisin.

Teksti: Arto Ryynänen / Espanjan Sanomat
Lähde: Malagahoy.es
Kuva: Wikimedia.org

Liity keskusteluun