Vertaa asuntoja

Feng Shui –asuntoja Madridissa

Feng Shui –asuntoja Madridissa

  • 11/10/2012

Grupo MAIN on allekirjoittanut sopimuksen kahden kiinalaisen kiinteistönvälityksen kanssa ”Feng Shui” asuntojen myymisestä Madridin alueella. Asunnot on suunnattu kasvavalle kiinalaisväestölle, mutta myös espanjalaiset ovat niistä kiinnostuneita.

Fuenlabradan alueelle rakenteilla oleva 22 talon kompleksi täyttää Feng Shui –rakentamista arvostavan kriteerit. Grupo Mainin edustajat kertovat, että tähän asti kiinalaiset ovat joutuneet muokkaamaan asunnot omien mieltymystensä mukaisiksi.

Espanjassa asuu jo 160 000 kiinalaista ja määrä on kasvava. Madridin lisäksi Feng Shui asunnoille olisi kiinnostusta myös muissa suurissa kaupungeissa, joissa kiinalaisväestö on vahva. Alueita, joilla Feng Shui rakennuksista olisi kysyntää, löytyy Kataloniasta, Valenciasta ja Andalusiasta.

Feng Shui asunnoissa on huomioitu erityisesti asunnon suunta sekä materiaalit. Tärkeää on myös energian (chi) vapaa liikkuminen.

Fuenlabradan alueen asunnoissa on kolme makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta ja wc. Neliöitä taloissa on 191 m². Saman verran aluetta on varattu puutarhalle. Taloyhtiön alueella on myös Feng Shui-puutarha sekä uima-allas.

Vaikka kohde on suunnattu kiinalaisille ja alue on valittu kiinalaisia työllistävän Cobo Callejan teollisuusalueen läheisyydestä, ovat asunnot herättäneet paljon kiinnostusta myös espanjalaisissa ostajissa.

Tiedot: El Mundo