Fuengirola vahvasti mukana Matka 2020 -messuilla

Julkaistu: 17.01.2020
AjankohtaistaUusimmat
add one

Espanja on suomalaisten suosikki matkailumaa ja erityisesti Costa del Sol ja Fuengirola ovat panostaneet Matka 2020 tapahtumaan. Fuengirolan kaupunginjohtaja Ana Mula suuntaa paikalle taas henkilökohtaisesti.


Suomen tärkeys Fuengirolan matkailulle on kiistaton ja kaupunki satsaakin kansainvälisen turismin kasvattamiseen monipuolisesti. Helsinkiin matkaa kaupunginjohtattaren johdolla myös apulaiskaupunginjohtaja Rodrigo Romero, sekä noin 20 paikallista yritystä. Mukana esimerkiksi El Corte Ingles, hotellien omistajia sekä kansainvälisiä palveluntarjoajilla. Kaikilla on sama yhteinen tavoite, tuoda rannikolle lisää turisteja ja kertoa lomakohteen lukuisista mahdollisuuksista.

Messuja ja oheistapahtumia

Messupäivien yhteydessä on lukuisia oheistapahtumia. Esimerkiksi Fuengirolan kaupunki järjestää Helsingin keskustassa kutsuvierasjuhlan 150 hengelle, jossa Fuengirola esittäytyy yhteistyökumppaneille ja matkailun sekä yritysmaailman ammattilaisille.

Ana Mula korostaakin kaupungin tiedotteessa, että Matkamessut ovat mainio ajankohta solmia yhteistyötä ja rakentaa siltoja Fuengirolan ja Suomen välille. Viime vuonna järjestetyn Fuengirolan kaupungin tapahtuman myötä solmittiin uusia yhteistyömalleja ja saatiin kaupungille paljon näkyvyyttä Suomessa esimerkiksi MTV3 uutiset kävivät haastattelemassa kaupungin edustajia.

Ana Mula ja Espanjan Suomen suurlähettiläs Luis Tejada tapasivat torstaina Helsingissä.

Koko viikonloppu hulinaa

Matka 2020 messut käynnistyivät 16.1. ammattilaispäivällä ja jatkuvat kaikille avoimena tapahtumana 17-19.1. Helsingin tulee noin 900 näytteilleasettajaa 80 eri maasta. Aiempina vuosina messukävijoiden määrä on ollut noin 80 000.

Jaa:

Ulkokuntolaitteilla vetreäksi Espanjassa

Tunnetta matkaamiseen! Tutustu Espanjan maailmanperintökohteisiin

add one

Mitä mieltä olet uudesta Espanja.Com-sivustosta?

Anna meille palautetta, niin voimme kehittää sivustoa yhdessä parempaan suuntaan.