Vertaa asuntoja

Korvapuustit maistuivat Parque Miramarissa

Korvapuustit maistuivat Parque Miramarissa

  • 30/10/2012

Kauppakeskus Parque Miramar Fuengirolassa toimi näyttämönä Suomi-päiville 26. -27.10. Suomalaiset herkut ja ammattitaito esittäytyivät yhdessä kulttuurin ja urheilun kera kansainväliselle joukolle kauppakeskuksen asiakkaita.

Sateinen perjantai päivä keräsi tapahtumaan kävijöitä enemmän kuin osattiin odottaa, mutta kiireestä huolimatta ja myös sen ansiosta tapahtuman näytteilleasettajat olivat hyvin tyytyväisiä.

Lauantain  vierailijamäärä oli ennakkoarviointien mukainen ja yksi päivän kohokohta ainakin lapsille oli joulupukin vierailu. Suomen punatakkinen lähettiläs maailmalla sai viemisikseen myös muutamia lasten kirjeitä joululahjatoiveineen.

Urheiluhierojakoulun oppilaat ottivat vastaan asiakkaita, suomalaisyhdistykset ja yritykset esittäytyivät ja myynnissä oli suomalaisia herkkuja kuten korvapuusteja. Perisuomalainen herkku näytti maistuvan myös espanjalaisille ja pullavarastoja täytyikin täydentää heti muutama tunti tapahtuman alkamisen jälkeen.

Kauppakeskuksessa vietettiin myös Ruotsi-päiviä viikkoa aiemmin (19-20.10.) Pohjoismaat kiinnostavat Espanjassa ja vuotuinen tapahtuma on jo muodostunut perinteeksi.